Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

FC Miercurea Ciuc îşi conturează lotul pentru Liga a II-a | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 24 mai 2024
Home » Sport » FC Miercurea Ciuc îşi conturează lotul pentru Liga a II-a
FC Miercurea Ciuc îşi conturează lotul pentru Liga a II-a
Damir Ljuljanovic

FC Miercurea Ciuc îşi conturează lotul pentru Liga a II-a

Faţă de lotul cu care echipa de fotbal din Miercurea Ciuc a reuşit promovarea în liga secundă a fotbalului românesc, pentru sezonul care va începe peste mai puţin de două săptămâni se regăsesc 9 jucători noi. Este vorba de un portar, de 3 fundaşi, de trei mijlocaşi şi de doi atacanţi. Pe lângă aceştia, la club a fost adus şi Tiberiu Lung, fost portar la Craiova şi Steaua, fiul lui Silviu Lung, care se va ocupa cu pregătirea portarilor.

Lotul FC Miercurea Ciuc pentru sezonul 2019-2020

Portari: Bordás Dániel, Damir Ljuljanovic (este al treilea portar al naţionalei Muntenegrului), Gyenge Szilárd.

Fundaşi: Majzik Adrián, Raul Palmeş (născut la Sibiu, dar din 2012 stă în Budapesta, la Academia lui Honved, a fost adus sub formă de împrumut pentru un an), Aszalos Richárd, Mitra Szilárd, Berde István, Slobodan Lalic, Csonka Bonifác (a mai jucat la Miercurea Ciuc în urmă cu 2 ani; acum a fost adus din liga a doua ungară), Fodor Ákos (a jucat în liga secundă maghiară), Simó Csongor.

Mijlocaşi: Veres Szilárd, Csürös Attila, Eder Gonzalez, Takács Martin (a venit din Ungaria, ultima oară jucând în Liga a II-a, la echipa a doua a Mol Vidi), Soufiane Jebari, Erdei Carlo (născut la Satu Mare, a mai jucat la Olimpia şi la U Cluj, dar a trecut şi prin Premiere League juniori, unde a evoluat pentru  Wolverhampton Wanderers U-23), Kálmán Szilárd (din Odorhei, ultima dată a jucat în liga a doua din Ungaria), Magyari Szilárd, Barta Norbert, Corbu Marius, Bara Levente.

Atacanţi: Bajkó Barna, Hodgyai László, Logon Romaric (britanicul a jucat ultima dată la Odorhei; fiind accidentat, cei din cadrul staff-ului speră că va putea fi apt peste două luni), Becze Tamás, Raul Juliá Olivares (venit din liga a treia spaniolă, a jucat pentru echipa U-19 a Valenciei).

Staff tehnic: Valentin Suciu (antrenor principal), Lucian Nicolau, Keszler Áron (antrenori secunzi), Fekete Károly şi Tiberiu Lung (antrenori cu portarii), Claudiu Cazan (delegat), Bálint Botond şi Kósa Zsombor (maseuri), Gaál Angyal (fizioterapeut), Cseke Szilárd (director sportiv), Szondy Zoltán (preşedinte).

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.