Activitate suspendată la Secția Oncologie a spitalului județean în perioada 29 iulie – 11 august | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 25 iulie 2024
Home » Sănătate » Activitate suspendată la Secția Oncologie a spitalului județean în perioada 29 iulie – 11 august
Activitate suspendată la Secția Oncologie a spitalului județean în perioada 29 iulie – 11 august

Activitate suspendată la Secția Oncologie a spitalului județean în perioada 29 iulie – 11 august

Timp de două săptămâni, pacienții aflați sub tratament oncologic și pacienții tratați în sistemul ambulatoriu vor primi indicațiile de tratament de la medicii specialiști, urmând să fie reprogramați începând cu data de 11 august.

În perioada 29 iulie – 11 august 2019, pe durata lucrărilor de renovare a acoperișului și de extindere a rețelei de oxigen, se suspendă activitatea în secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență din Miercurea Ciuc, a anunțat, miercuri, conducerea unității spitalicești.

În perioada menționată,  pacienții aflați sub tratament oncologic și pacienții tratați în sistemul ambulatoriu vor primi indicațiile de tratament de la medicii specialiști și vor fi reprogramați începând cu data de 11 august. Cei care au nevoie de tratament de urgență vor primi îngrijiri la secțiile corespunzătoare diagnosticului, conform deciziei medicilor specialiști de gardă, se precizează în documentul citat.

„Cerem înțelegerea pacienților pentru eventualele neplăceri. Este vorba despre reparații care trebuie efectuate neapărat, pentru buna funcționare a secției, iar modernizarea și extinderea rețelei de oxigen va contribui la creșterea calității îngrijirii medicale acordate de instituția noastră”, a declarat dr. Konrád Judit, managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Miercurea Ciuc.

Renovarea acoperișului se impune, din cauza infiltrațiilor de apă. Odată cu lucrările de reparații, se vor executa și cele de extindere și de modernizare a rețelei de oxigen a secției de Oncologie a spitalului județean.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.