Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

FC M. Ciuc s-a calificat fără probleme în 16-mile Cupei României, unde va întâlni o echipă din Liga I | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 20 mai 2024
Home » Sport » FC M. Ciuc s-a calificat fără probleme în 16-mile Cupei României, unde va întâlni o echipă din Liga I
FC M. Ciuc s-a calificat fără probleme în 16-mile Cupei României, unde va întâlni o echipă din Liga I

FC M. Ciuc s-a calificat fără probleme în 16-mile Cupei României, unde va întâlni o echipă din Liga I

La mijlocul săptămânii s-au disputat meciurile din faza a IV-a a Cupei României, în care au intrat şi echipele care sezonul trecut au terminat pe locuri de play-off în Liga a II-a.

FC Miercurea Ciuc a jucat cu SR Municipal Braşov, echipă din Liga a III-a, şi s-a impus fără emoţii, scor 6-2. Richard Jelena (adus de la echipa maghiară Kisvárda) a reuşit o triplă, marcând în minutele 21, 25 şi 82. Pentru harghiteni au mai înscris David Kelemen (43), Soufiane Jebari (47) şi Marius Bărăbaş (90).

După meci, Valentin Suciu, antrenorul ciucanilor, spunea că „pentru noi nu a fost un start slab de campionat, ci unul dezastruos cu înfrângeri pe linie. Eu ştiu că faţa echipei nu a fost cea din primele cinci etape din Liga 2. În cantonamentul din vară, jucătorii au răspuns foarte bine, am arătat foarte bine, dar s-au întâmplat mai multe lucruri peste care sper să fi trecut cu această victorie de la Braşov. Pentru noi, această victorie, chiar dacă a fost obţinută în faţa unei echipe de eşalon inferior, înseamnă enorm pentru moralul jucătorilor. Este o descătuşare şi sper ca în etapele care urmează să demonstrăm că suntem o echipă mai bună decât cea din sezonul trecut”.

Despre Richard Jelena, tehnicianul spunea că are aşteptări. „Pe Jelena, eu l-am dorit de un an de zile. A intrat şi în meciul cu FC Hermannstadt şi a marcat, acum a marcat de trei ori. Am aşteptări mari de la el. Atacantul trebuie să fie golgheter, să simtă poarta şi să marcheze goluri. Mă bucur că a marcat şi în al doilea meci oficial şi sper să o ţină tot aşa pentru că avem nevoie de jucători de calitate”.

În turul următor, FC Miercurea Ciuc va juca, pe teren propriu, cu Chindia  Târgovişte, partida urmând a avea loc în jurul datei de 22 septembrie.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.