Familia – în toate ipostazele sale – în imagini foto | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 24 iulie 2024
Home » Cultură » Familia – în toate ipostazele sale – în imagini foto
Familia – în toate ipostazele sale – în imagini foto

Familia – în toate ipostazele sale – în imagini foto

În perioada 14-22 mai 2015, Consiliul Judeţean Harghita, în colaborare cu instituţiile şi autorităţile locale, precum şi organizaţiile civile, organizează cea de-a XI-a ediţie a Zilelor Judeţului Harghita. Familia, sărbătorită pe plan internaţional în ziua de 15 mai, şi mediul înconjurător vor constitui genericul manifestărilor din acest an.

Biblioteca Judeţeană „Kájoni János” se implică şi, în cadrul evenimentelor care vor avea loc cu prilejul ediţiei a XI-a a zilelor judeţului, şi-a propus să organizeze o expoziţie inedită cu fotografii despre familie.

În comunicatul de presă al Bibliotecii Judeţene se precizează următoarele: „Invităm familiile harghitene să realizăm împreună această expoziţie, aşteptăm să ne trimiteţi fotografii de familie din toate localităţile judeţului”. Altfel spus, doritorii sunt invitaţi să participe la realizarea acestei expoziţii cu fotografii care reprezintă evenimente de familie, înfăţişează bucuria, plăcerea de a fi împreună, imortalizează clipe de neuitat, momente vesele, hazlii, activităţi în sânul familiei, părinţi şi copii, bunici şi nepoţi sau fraţi împreună.

Cei ce se încumetă – sperăm să fie cât mai mulţi – să participe la realizarea expoziţiei de la Biblioteca Judeţeană vor trebui să trimită fotografiile în format minim A-4 (30c21) sau maxim A-3 (42c30) la sediul bibliotecii, la adresa: Biblioteca Judeţeană Kájoni János, 530223, Miercurea-Ciuc, strada Stadion 1/bis, sau pot fi aduse personal la adresa menţionată.

Fotografiile vor trebui să aibă menţionate pe verso următoarele date: o descriere scurtă (în câteva cuvinte), numele de familie şi denumirea localităţii, date de contact (nr. de telefon sau adresa de e-mail). În acest mod cei ce trimit fotografii îşi exprimă acordul ca ele să fie expuse în cadrul expoziţiei.

Data până la care se primesc fotografiile este 5 mai 2015. Vernisajul va avea loc în data de 19 mai 2015, la sediul bibliotecii. „Împreună vom oferi bună dispoziţie participanţilor, momente vesele tuturor celor care vor avea ocazia să vadă şi să revadă materialul expus” – se mai spune în comunicatul Bibliotecii Judeţene.

O informaţie importantă: fotografiile cele mai reuşite vor fi premiate! Alăturaţi-vă, aşadar, acestei iniţiative prin care puteţi împărtăşi momente memorabile din viaţa familiei, „surprinse – după cum se precizează în comunicat – în fotografii cu valoare veşnică”.

Informaţii suplimentare şi date de contact: János Éva, telefon: 0266/37.19.88, 0735/18.75.31.

AURELIA ILUŢ

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.