Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Factoring – soluţia financiară la îndemâna tuturor business-urilor | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 17 aprilie 2024
Home » Economic » Factoring – soluţia financiară la îndemâna tuturor business-urilor
Factoring – soluţia financiară la îndemâna tuturor business-urilor

Factoring – soluţia financiară la îndemâna tuturor business-urilor

(articol publicitar)

Business-uri din toate domeniile s-au confruntat cu probleme financiare în ultimele luni din cauza pandemiei. Multe s-au văzut a fi nevoite să improvizeze şi să vină cu fel şi fel de soluţii prin care să se reinventeze şi să ajungă din nou pe linia de plutire. Poţi să vezi mai multe detalii aici despre factoring, unul dintre ajutoarele financiare venite în sprijinul tuturor firmelor. Vezi ce presupune acesta, care sunt avantajele sale şi profită din plin!

Această soluţie financiară este dedicată tuturor business-urilor care vând produse sau servicii cu factura la termen de plată. Pot exista nenumărate situaţii în care să fie necesară încasarea mai rapidă a banilor, iar pentru asta ne bazăm pe factoring. Acesta reprezintă un proces prin care se cesionează creanţele şi se încasează pe loc banii pentru facturi. Prin intermediul Omnicredit sunt de ajuns numai câteva click-uri pentru deblocarea pe loc a lichidităţilor în lei sau în valută. Totodată, această soluţie se dovedeşte a fi numai bună în cazul companiilor care se confruntă cu diferenţe considerabile de timp între momentul plătii la furnizori şi cel al încasării facturilor emise de către clienţi. Avantajele sunt clare, pentru că oferă tuturor business-urilor o soluţie care aduce multă flexibilitate, este rapidă şi, în plus, nu reprezintă un credit, ceea ce înseamnă că nu afectează gradul de îndatorare al firmei.

Omnicredit reprezintă prima platformă fintech de microfinanţare din ţara noastră care îşi desfăşoară activitatea exclusiv online. Oferă produse şi servicii financiare pentru oameni de afaceri moderni, iar acestea se dovedesc a fi foarte avantajoase. Prin simplul fapt că totul se derulează online se câştigă mult timp şi se elimină nenumărate proceduri complicate.

Pentru a face un cont sunt de ajuns numai câţiva paşi simpli, începând de la crearea unui cont, ceea ce nu durează mai mult de câteva secunde. Mai departe se plasează cererea de finanţare prin încărcarea documentelor solicitate, aceasta se analizează şi în decurs de cel mult o oră se oferă un răspuns. După aprobare, suma este virată direct în propriul cont în decurs de opt ore.

Factoring-ul este o soluţie financiară care se dovedeşte a fi potrivită pentru business-uri din toate domeniile şi nu sunt impuse deloc limite. Cu alte cuvinte, dacă deţii o florărie, o fabrică de mobilă, un magazin alimentar, o spălătorie şi nu numai, important este că aici vei găsi sprijinul de care ai nevoie pentru a-ţi desfăşura activitatea aşa cum se cuvine.

Te bucuri de sprijin deplin din partea unei echipe cu o bogată experienţă în domeniu. Specialiştii Omnicredit lucrează de peste 15 ani în lumea financiară, motiv pentru care pentru aceştia nu există probleme care să fie mult prea complexe pentru a nu-şi găsi soluţia. Totodată, antreprenorii au ocazia de a învăţa mai multe despre economie şi îşi pot îmbunătăţi activitatea pe baza noţiunilor şi abilităţilor pe care le dobândesc.

În acelaşi timp, o colaborare cu cei de la Omnicredit înseamnă că antreprenorii se păstrează la distantă de birocraţie. Despre aceasta cu toţii ştim că pune beţe în roate dezvoltării şi îngreunează o mulţime de proceduri simple, care în alte condiţii pot fi mult mai rapide. Astfel, aici au fost eliminate toate procesele inutile şi s-a pus accent pe creşterea eficientei prin toate mijloacele posibile. Faptul ca totul se derulează exclusiv online este un mare avantaj şi, dacă vezi mai multe detalii aici despre factoring poţi găsi toate informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi conduce business-ul aşa cum se cuvine chiar şi pe timp de pandemie. Nu lăsa ca schimbările majore din 2020 să îşi lase amprenta asupra performanţelor afacerii tale şi continuă să o dezvolţi cu ajutorul soluţiilor propuse de Omnicredit.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.