După trei luni, Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc are director medical | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 9 decembrie 2023
Home » Sănătate » După trei luni, Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc are director medical
După trei luni, Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc are director medical

După trei luni, Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc are director medical

Dr. Konrád Judit, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, a prezentat-o, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă pe dr. Melles Orsolya, cea care de la începutul acestei luni este noul director medical al instituţiei. Dr. Konrád Judit spunea că lipsa unui director medical a fost simţită în ultimele 3 luni, iar experienţa ei din cercetare va ajuta spitalul harghitean în drumul spre obţinerea categoriei a II-a, sens în care se va înfiinţa un departament de cercetare.

Noul director medical, dr. Melles Orsolya, spunea că este conştientă de faptul că nu va fi o sarcină uşoară, însă nu se va afla într-o postură nouă, pentru că la Târgu Mureş a ocupat un post similar: timp de 5 ani a fost director medical la un centru privat de cercetare.

„Fiind născută în judeţul Harghita, întotdeauna m-a interesat soarta judeţului, am urmărit cu atenţie dezvoltarea spitalului din Miercurea Ciuc şi am constatat cu bucurie că aici s-au produs schimbări semnificative”,spunea dr. Melles Orsolya.

„Scopul meu – continua aceasta – este să organizez şi să dezvolt activităţile de cercetare în cadrul spitalului, respectiv, prin muncă de echipă, colaborând atât cu colectivul spitalului, cât şi cu CJ, să eficientizăm activităţile spitalului în aşa fel încât să devină un centru cu semnificaţie regională care asigură servicii medicale de înaltă calitate. Sper că prin muncă onestă pot contribui eficient la realizarea acestor obiective”. (L.C.)

 

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.