Dr. Konrád Judit, managerul spitalului judeţean, distinsă cu „Medalia Márton Áron” | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 9 decembrie 2023
Home » Sănătate » Dr. Konrád Judit, managerul spitalului judeţean, distinsă cu „Medalia Márton Áron”
Dr. Konrád Judit, managerul spitalului judeţean, distinsă cu „Medalia Márton Áron”

Dr. Konrád Judit, managerul spitalului judeţean, distinsă cu „Medalia Márton Áron”

Evaluarea anuală a activităţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Miercurea Ciuc a avut loc vinerea trecută, în cadrul unei conferinţe video, realizată prin intermediul aplicaţiei Zoom.

„Acest an a fost unul special şi dificil din cauza pandemiei. Dar, în ciuda acestui aspect, am reuşit să aducem multe îmbunătăţiri spitalului, găsind soluţii în momente de criză, la care nici noi nu ne-am fi aşteptat. Nici anul viitor nu va fi uşor, dar ne vom obişnui cu schimbările şi vom persevera”, a afirmat managerul spitalului judeţean în debutul evaluării activităţii unităţii medicale desfăşurată în acest an.

Medicii primari au prezentat activitatea secţiilor pe care le conduc, făcând şi o evaluare sintetică a rezultatelor obţinute. Cu acest prilej au subliniat faptul că anul 2020, unul fără precedent din punct de vedere al provocărilor generate de epidemia COVID-19, s-a caracterizat prin „munca în echipă şi solidaritate”. În privinţa viitorului apropiat, speranţele medicilor, ca de altfel ale întregii omeniri, se leagă de vaccinarea anti-COVID-19. Şi, nu în ultimul rând, de dezvoltarea spitalului şi clasificarea SJU ca unitate sanitară de categoria a II-a, cu nivel de competenţă înalt.

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, în calitate de conducător al instituţiei care administrează spitalul judeţean, a vorbit despre colaborarea intensă în scopul eficientizării activităţii unităţii sanitare în contextul pandemiei, mulţumindu-le tuturor pentru eforturile depuse în beneficiul pacienţilor.

„Trebuie să continuăm să lucrăm împreună pentru dezvoltare, pentru a dota spitalul cu cele mai bune echipamente şi pentru a obţine categoria a II-a. Le mulţumesc tuturor celor din linia întâi, care au fost neobosiţi în lupta cu acest virus necunoscut”, a declarat şeful administraţiei publice judeţene.

La eveniment au mai participat viitorul senator Hajdu Gábor, primarul municipiului Miercurea Ciuc, Korodi Attila, consilierul judeţean Becze István, preşedinta Consiliului de Administraţie al spitalului judeţean, Zonda Erika, şefa Direcţiei de Sănătate Publică Harghita, dr. Tar Gyöngyi, fiecare dintre ei adresând mulţumiri personalului medical pentru eforturile depuse şi pentru sacrificiile făcute în folosul comunităţii.

La finalul evenimentului, Consiliul Judeţean Harghita i-a conferit managerului spitalului judeţean, dr. Konrád Judit, „Medalia Márton Áron”, în semn de recunoaştere a „rezultatelor remarcabile obţinute în activitatea profesională, cu impact major asupra progresului comunităţii”.

Discursul care a elogiat activitatea doamnei dr. Konrád evidenţiază că „este un om dedicat”, care „în calitate de medic, şi-a slujit semenii, iar în calitate de manager a fost alături de colegii săi din linia întâi, în lupta cu acest virus nemilos. Niciodată nu s-a sustras din îndeplinirea sarcinilor, conform meseriei sale, a identificat rapid problemele şi le-a găsit soluţii imediate. În exercitarea profesiei este un om serios şi atent la detalii. Empatia, cooperarea, munca în echipă, angajamentul, dăruirea sunt principalele caracteristici ale unui manager. Dorinţa sa cea mai mare este să crească eficienţa spitalului, scopul fiind acordarea îngrijirii de calitate pacienţilor”.

„Medalia Márton Áron” i-a fost înmânată de preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba – şi de consilierul judeţean Becze István.

M. DANIELA

Comentarii:

comentarii

2 comments

  1. canadian pharmacy reviews pharmacies shipping to usa internet pharmacy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.