Două scandaluri, în aceeaşi localitate și în aceeași zi, unul dintre acestea cu cel puţin 9 persoane implicate | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » Societate » Două scandaluri, în aceeaşi localitate și în aceeași zi, unul dintre acestea cu cel puţin 9 persoane implicate
Două scandaluri, în aceeaşi localitate și în aceeași zi, unul dintre acestea cu cel puţin 9 persoane implicate

Două scandaluri, în aceeaşi localitate și în aceeași zi, unul dintre acestea cu cel puţin 9 persoane implicate

În total, 7 persoane au ajuns la spital, după ce s-au lovit cu pumnii, picioarele și  bricegele

Pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, în comuna Plăieșii de Jos au avut loc, ieri, două scandaluri, în care au fost implicate, în total, 11 persoane.

Primul scandal a fost sesizat prin numărul unic de urgență 112. Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, la fața locului polițiștii au constatat că doi tineri, de 28 şi 21 de ani, au provocat/participat la un scandal pe stradă, aplicându-şi reciproc lovituri cu pumnul şi cu briceagul. În urma rănilor suferite, cei doi au fost transportaţi la Spitalul Județean de Urgență din Miercurea Ciuc, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest caz, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea  ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

În aceeași zi, însă seara, Secția 2 Poliție Rurală Miercurea Ciuc a fost sesizată, tot prin SNUAU 112, despre încă un scandal produs pe raza comunei Plăieșii de Jos, de această dată în curtea unui imobil.

În acest scandal erau implicate cel puțin 9 persoane astfel că la faţa locului a intervenit o echipă operativă complexă, cu sprijinul unei grupe din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita.

Conform sursei citate, și în acest caz, „pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, s-a iscat o altercaţie spontană între mai mulţi localnici, aceştia lovindu-se cu pumnii şi picioarele, dar şi cu bricege şi bâte, provocându-şi leziuni traumatice, pentru a căror îngrijire medicală a fost necesară transportarea la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc a 5 persoane”.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptelor.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de 9 persoane, cu vârsta cuprinsă între 19 şi 66 de ani, pentru încăierare. (Șt.P.)

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.