Din nou restricţii privind circulaţia feroviară între Siculeni şi Sâncrăieni, începând de vineri | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 13 iunie 2024
Home » Societate » Din nou restricţii privind circulaţia feroviară între Siculeni şi Sâncrăieni, începând de vineri
Din nou restricţii privind circulaţia feroviară  între Siculeni şi Sâncrăieni, începând de vineri

Din nou restricţii privind circulaţia feroviară între Siculeni şi Sâncrăieni, începând de vineri

Primăria Miercurea-Ciuc a informat că circulaţia feroviară va fi din nou restricţionată din cauza lucrărilor la podul peste calea ferată şi astfel între Siculeni şi Sâncrăieni vor circula în ambele direcţii, începând de vineri şi până în 5 decembrie, autobuze de înlocuire a trenurilor.

„Executantul lucrărilor de reabilitare a pasajului demarează o fază de lucru care necesită restricţionarea circulaţiei feroviare: se armează rigla pilonului nr. 5. Astfel, între 25 noiembrie şi 5 decembrie, pe ruta Siculeni-Sâncrăieni vor circula în ambele direcţii autobuze de înlocuire a trenurilor, zilnic, între orele 10:00-19:00, inclusiv sâmbătă şi duminică. Menţionăm faptul că trenurile de noapte şi de dimineaţă vor circula cu program normal. Pentru a urca în autobuzele de înlocuire, călătorii trebuie să prezinte un bilet de tren cumpărat în prealabil. Vă mulţumim pentru înţelegere şi răbdare!”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Miercurea-Ciuc.

Măsura restricţionării circulaţiei feroviare şi introducerii de autobuze de înlocuire a trenurilor între Siculeni şi Sâncrăieni a fost luată şi în cea de-a doua jumătate a lunii octombrie, precum şi în vară, având în vedere diversele etape ale lucrărilor, Este de aşteptat ca lucrările la podul peste calea ferată din Miercurea-Ciuc, care au început în luna aprilie a acestui an să fie finalizate la sfârşitul verii anului viitor.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.