De joi reîncep lucrările la drumul judeţean 127, Tulgheş – Ditrău, anunţă preşedintele CJ Harghita | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Societate » De joi reîncep lucrările la drumul judeţean 127, Tulgheş – Ditrău, anunţă preşedintele CJ Harghita
De joi reîncep lucrările la drumul judeţean 127, Tulgheş – Ditrău, anunţă preşedintele CJ Harghita

De joi reîncep lucrările la drumul judeţean 127, Tulgheş – Ditrău, anunţă preşedintele CJ Harghita

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Harghita, Borboly Csaba, a anunţat că joi vor reîncepe lucrările la DJ 127, Tulgheş – Ditrău, chiar dacă nu s-a primit niciun semn de la Compania Naţională de Investiţii (CNI) privind finanţarea acestui drum judeţean.

Borboly Csaba a spus, luni seara, în evaluarea sa săptămânală, că a „aşteptat foarte mult” un semn de la CNI, care nu a venit până în prezent, „dar cum le-am zis şi consilierilor judeţeni, ca să nu pierdem acest contract vom reîncepe lucrarea joi”. „Haideţi joi la reînceperea lucrării la drumul judeţean Ditrău – Tulgheş, pentru că eu consider din inimă că acest drum trebuie să fie construit”, a spus Borboly Csaba. Acesta a precizat că vor mai începe şi alte lucrări: la drumul dintre Odorheiu Secuiesc şi Cristuru Secuiesc sau la centura ocolitoare a municipiului Gheorgheni, prima parte.

De asemenea, a continuat acesta, după 15 martie se pot începe şi lucrările de întreţinere a drumurilor. Vor fi vizate mai multe drumuri, inclusiv cel de la Bilbor. Borboly Csaba a reiterat faptul că la drumurile care sunt în garanţie, dacă apar probleme, acestea trebuie remediate de către executant, „pentru că trebuie să ştiţi că garanţiile sunt de cinci ani”. „În aceşti cinci ani noi nu vom plăti niciun leu. Executantul, dacă undeva nu a făcut bine, nu a fost atent, trebuie să repare. Aşa este şi cu Valea Uzului, şi cu alte drumuri”, a precizat preşedintele CJ Harghita. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.