Corona Brașov a câștigat derby-ul cu Sport Club | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 22 iulie 2024
Home » Sport » Corona Brașov a câștigat derby-ul cu Sport Club
Corona Brașov a câștigat derby-ul cu Sport Club

Corona Brașov a câștigat derby-ul cu Sport Club

Unui suporter i-a fost interzis accesul pe arenele sportive timp de un an

Marți seara, Sport Club Miercurea Ciuc și Corona Brașov s-au întâlnit pe patinoarul „Vakar Lajos” într-un meci contând pentru Campionatul Național de hochei pe gheață. Partida a fost una echilibrată, cele două echipe preluând pe rând conducerea pe tabela de marcaj. Scorul a fost deschis de brașoveni, în minutul 4, prin Árpád Mihály. Beneficiind de o superioritate numerică, ciucanii au egalat în urma golului marcat de Tihamér Becze în minutul 13. Scorul primei reprize a fost stabilit de brașoveanul Daniel Trancă, care a înscris în minutul 19.

Repriza a doua le-a aparținut ciucanilor, care au reușit să egaleze prin Tihamér Becze (în secunda 53) și apoi să preia conducerea, grație reușitei din minutul 16 a lui Hugó Gecse.

În repriza a treia a fost înscris un gol, Pavlo Borysenko (14) stabilind rezultatul după primele 60 de minute.

Din prelungiri s-au jucat doar 12 secunde, pentru că Pavlo Borysenko a reușit dubla și, astfel, le-a adus victoria oaspeților.

Întâlnirea, însă, nu a fost lipsită de incidente în tribună. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi Harghita, un suporter a primit interdicție de a mai intra pe arene sportive timp de un an. Măsura a fost luată după ce bărbatul a aruncat un obiect pe gheață, comportament interzis de Legea 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive.

Jandarmii prezenți la arenă l-au identificat și l-au sancționat cu amendă, în cuantum de 500 de lei. De asemenea, i-a fost aplicată și măsura complementară, expres prevăzută de lege, de interzicere a accesului timp de un an la competițiile sportive de genul celei pe timpul căreia a săvârșit fapta.

Potrivit sursei citate, în acest an s-a mai aplicat o asemenea măsură, iar în cursul anului trecut au fost aplicate alte două astfel de sancțiuni contravenționale.

 

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.