Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Copiii din Cârţa s-au luat la bătaie cu cei din Braşov la finalul unui meci de hochei (imagini video) | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 19 mai 2024
Home » Societate » Copiii din Cârţa s-au luat la bătaie cu cei din Braşov la finalul unui meci de hochei (imagini video)
Copiii din Cârţa s-au luat la bătaie cu cei din Braşov la finalul unui meci de hochei (imagini video)

Copiii din Cârţa s-au luat la bătaie cu cei din Braşov la finalul unui meci de hochei (imagini video)

Presa locală din judeţul Braşov (newsbv.ro) scrie că pe gheaţa patinoarului din Braşov, duminică, la finalul unui meci de hochei din cadrul Campionatului Naţional U15 a izbucnit un scandal între jucătorii de la echipa din Cârţa, judeţul Harghita, şi cei de la Corona Braşov.

Meciul s-a terminat cu victoria gazdelor. Aproape toată echipa braşoveană s-a adunat să se bucure. Cel mai probabil, între un jucător de la Corona şi unul de la Cârţa a avut loc un schimb de replici, ceea ce l-a determinat pe harghitean să înceapă bătaia, care a degenerat în scurt timp. În doar câteva secunde aproape toţi copiii de pe gheaţă au început să se lovească.

Tot newsbv.ro precizează că şi în primul meci dintre Corona Braşov şi HC Gheorgheni, din cadrul semifinalelor ligii maghiaro-române de hochei, au fost incidente pe gheaţă.

Preşedintele clubului braşovean, care este şi conducătorul Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, declara pentru publicaţia braşoveană: „În primul rând, fiindcă sunt copii, trebuie să aibă alt gen de conduită. Am văzut bătaia, ştiu despre ce e vorba. Aştept deciziile comisiei de disciplină şi o să discutăm în biroul federal despre situaţia asta”. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.