Consiliul Judeţean Harghita a lansat o amplă consultare a pieţei, în rândul operatorilor economici din judeţ | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 13 iulie 2024
Home » Economic » Consiliul Judeţean Harghita a lansat o amplă consultare a pieţei, în rândul operatorilor economici din judeţ
Consiliul Judeţean Harghita a lansat o amplă consultare a pieţei, în rândul operatorilor economici din judeţ

Consiliul Judeţean Harghita a lansat o amplă consultare a pieţei, în rândul operatorilor economici din judeţ

  • Se are în vedere elaborarea unui memorandum economic al judeţului Harghita

În vederea derulării unei proceduri de achiziţie publică având ca obiect realizarea de studii de piaţă şi cercetare economică, Consiliul Judeţean Harghita a lansat o amplă consultare a pieţei prin intermediul SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice), în data de 6 aprilie, prin care urmăreşte să colecteze de la operatorii economici informaţii care vizează perspectiva acestora asupra pieţei.

https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/mc-notice/view/100148794

Discuţiile cu operatorii economici se vor derula în perioada 21-25 aprilie 2023, în mediul online, cu acei operatori care şi-au exprimat interesul şi au transmis propunerile până în data de 20 aprilie.

Principalele aspecte supuse consultării sunt referitoare la perspectiva operatorilor economici în legătură cu piaţa; instrumente şi mecanisme utilizate pentru asigurarea calităţii şi pentru conformitate şi sustenabilitate; gestionarea relaţiilor cu clienţii, gestionarea reclamaţiilor, asistenţă, capacităţi de monitorizare a contractelor, facturare electronică; aşteptări ale operatorilor economici cu privire la achiziţia de servicii având ca obiect studii de piaţă şi cercetare economică; propuneri pentru conţinutul caietului de sarcini.

Pentru dezvoltarea eficientă şi echitabilă a economiei judeţului Harghita este necesară cunoaşterea realităţii locale, care sunt oportunităţile şi care sunt minusurile pieţei.

Totodată, se doreşte actualizarea Strategiei de dezvoltare economică a judeţului Harghita 2030 conform rezultatelor acestor studii de piaţă, pentru pregătirea în cunoştinţă de cauză a noului ciclu de finanţare UE 2021-2027.

„Este important ca un număr cât mai mare de persoane, operatori economici, profesionişti, să studieze documentaţia şi să ne transmită propunerile şi sugestiile pentru a elabora un caiet de sarcini care să corespundă necesităţilor pieţei. În acest demers avem nevoie de implicare şi cooperare”, a apreciat Borboly Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita. (Biroul de presă din cadrul CJ Harghita)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.