Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Săptămâna viitoare, la TopliţaConferinţa „Finanţări pentru mediul privat în 2023” | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 16 aprilie 2024
Home » Economic »
Săptămâna viitoare, la Topliţa
Conferinţa „Finanţări pentru mediul privat în 2023”
<h5><i>Săptămâna viitoare, la Topliţa</i></h5>Conferinţa „Finanţări pentru mediul privat în 2023”

Săptămâna viitoare, la Topliţa
Conferinţa „Finanţări pentru mediul privat în 2023”

Pe 28 februarie, Topliţa va fi gazda unei interesante conferinţe în care se vor dezbate oportunităţile de finanţare disponibile pentru mediul privat în acest an, printre subiectele abordate fiind Programul Operaţional Regional, Planul Naţional Strategic, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă sau Fondul pentru Modernizare. De asemenea, aceasta va reprezenta un bun prilej şi pentru a răspunde la întrebările potenţialilor beneficiari.

La eveniment şi-au anunţat prezenţa şi reprezentanţi din partea a trei bănci comerciale: Banca Transilvania, Raiffeisen Bank şi First Bank (în curs de confirmare). Astfel, Conferinţa Topliţa – Finanţări pentru mediul privat în 2023 reprezintă o oportunitate valoroasă pentru toţi antreprenorii şi managerii de afaceri interesaţi de dezvoltarea companiilor lor. În plus, evenimentul va oferi o platformă de networking şi schimb de idei între participanţi.

Evenimentul este organizat de Goodwill Consulting, Top Serv Consult şi Network One Distribution.

Goodwill Consulting vine în sprijinul antreprenorilor încă din anul 2008. De-a lungul anilor serviciile s-au diversificat de la fonduri nerambursabile la proiectare, soluţii energie regenerabilă, consultanţă în achiziţii publice, obţinere credite bancare şi non-bancare, obţinere fonduri de investiţii, analize de piaţă şi analize financiare, internaţionalizarea afacerii în Ungaria, iar din 2020 automatizarea proceselor prin roboţi UiPath.

Network One Distribution, companie cu acţionariat 100% românesc şi cifră de afaceri de peste 385 milioane euro în 2021, este cel mai mare distribuitor de tehnologie din România, cu o experienţă de 19 ani pe piaţa de distribuţie, o echipă formată din peste 400 de profesionişti, o reţea naţională de parteneri specializaţi şi peste 180 de branduri în portofoliu. Misiunea NOD, prin ecosistemul său de parteneri, este de a contribui la dezvoltarea societăţii şi a economiei locale, punând la dispoziţia mediului de business public şi privat un portofoliu complet de soluţii, know-how şi competenţe pentru o gestionare integrată a proceselor de modernizare prin tehnologie.

Top Serv Consult SRL din Topliţa este înregistrată la CECCAR sub numărul 3870 pentru activităţi de contabilitate şi servicii conexe. Societatea este condusă în activitatea pe care o desfăşoară de principiile esenţiale ale profesiei, şi anume: independenţă, integritate, obiectivitate şi, în principal, competenţă. Se prezintă ca o firmă de contabilitate în plină dezvoltare, care oferă servicii financiar-contabile adaptate nevoilor clienţilor.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.