Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Condoleanţe de la Consulatul General al Ungariei la Miercurea-Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 22 mai 2024
Home » Societate » Condoleanţe de la Consulatul General al Ungariei la Miercurea-Ciuc
Condoleanţe de la Consulatul General al Ungariei la Miercurea-Ciuc

Condoleanţe de la Consulatul General al Ungariei la Miercurea-Ciuc

Consulatul General al Ungariei la Miercurea-Ciuc a transmis, ieri, un mesaj de condoleanţe, prin intermediul Instituţiei Prefectului – judeţul Harghita, în urma tragediei de vineri seara din clubul „Colectiv” din Bucureşti.

În mesajul semnat de însărcinatul cu afaceri al Consulatului General al Ungariei la Miercurea-Ciuc, dr. Csige Sándor Zoltán, se transmit condoleanţe în numele Guvernului Ungariei şi al cetăţenilor acestor ţări şi se exprimă compasiunea pentru toţi cei care au avut de suferit în urma tragicului eveniment.

„Stimate domnule prefect, Consulatul General al Ungariei din Miercurea-Ciuc a aflat cu profundă tristeţe de teribila tragedie din Bucureşti. În numele Guvernului şi al cetăţenilor maghiari, Consulatul General al Ungariei din Miercurea-Ciuc, prin intermediul dumneavoastră, doreşte să transmită sincere condoleanţe familiilor îndoliate şi îşi exprimă compasiunea faţă de toţi cei care au suferit în urma evenimentului de o asemenea gravitate. Totodată, gândurile noastre se îndreaptă şi către numeroasele persoane rănite, dorindu-le însănătoşire şi recuperare cât mai grabnică”, este mesajul transmis de Consulatul General al Ungariei la Miercurea-Ciuc.

Ieri seară, pe platoul din faţa Palatului Administrativ din Miercurea-Ciuc s-au aprins lumânări în memoria celor morţi, într-o acţiune organizată pe o reţea de socializare.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.