Concubini suspecţi de şantaj, reţinuţi pentru 24 de ore | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 27 septembrie 2023
Home » Societate » Concubini suspecţi de şantaj, reţinuţi pentru 24 de ore
Concubini suspecţi de şantaj, reţinuţi pentru 24 de ore

Concubini suspecţi de şantaj, reţinuţi pentru 24 de ore

Cei doi, un bărbat şi o femeie de 28 de ani din comuna Frumoasa, au obţinut 12.000 de lei şi 1.250 de euro de la un consătean de 72 de ani, ameninţându-l că vor face publice presupuse relaţii sexuale între el şi suspectă

Doi concubini de 28 de ani din comuna Frumoasa au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce timp de 8 luni au şantajat un consătean de 72 de ani. Cei doi suspecţi i-au cerut de mai multe ori sume de bani, ameninţându-l că altfel vor da în vileag presupuse relaţii sexuale între victimă şi femeie.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, Postul de Poliţie Frumoasa a fost sesizat, în data de 24 februarie, de victimă despre faptul că este şantajat. În aceeaşi zi, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc, a dispus trecerea cauzei la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, spre competenta cercetare şi soluţionare.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, începând cu luna iulie a anului 2016, partea vătămată le-a dat celor doi 12.000 de lei şi 1.200 de euro, în mai multe tranşe, sub ameninţările aduse.

Cei doi au fost reţinuţi miercuri, iar ieri au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.