Ciucanii au bifat a doua victorie în actualul sezon | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 20 martie 2023
Home » Sănătatea » Ciucanii au bifat a doua victorie în actualul sezon
Ciucanii au bifat a doua victorie în actualul sezon

Ciucanii au bifat a doua victorie în actualul sezon

Echipa pregătită de Valentin Suciu a bifat, astăzi, a doua victorie din cadrul Ligii a II-a la fotbal, trecând de ASU Poli Timișoara, scor 2-0. De precizat faptul că înaintea acestei partide, bănățenii erau neînvinși după primele 5 etape, ocupând locul 2, cu 11 puncte.

După o primă repriză echilibrată, dar fără ocazii importante de poartă, meciul a fost mult mai animat în partea a doua. Ciucanii au venit mai decisivi de la vestiare, fiind mult ofensivi decât în primele 45 de minute. Iar rezultatele nu au întârziat să apară.

După doar 7 minute de la startul reprizei secunde, Bara șutează din apropierea careului, mingea îl lovește în mână pe Ioan Mera, după care intră în poartă. Dar arbitrul apucase să fluiere, astfel că nu se validează golul, dar se acordă penalti pentru ciucani. Șutează Eder Gonzalez, slab, în stânga portarului Deronja, care reușește să pareze lovitura, iar scorul rămâne 0-0.

În minutul 63, ciucanii beneficiază de o lovitură liberă de la marginea careului, lateral stânga pe direcția de atac. Bor are o execuție bună, dar mingea lovește transversala, de unde ajunge la Andras Meszaros care înscrie în poarta goală.

Urmează o perioadă de presiune a oaspeților, care au avut câteva ocazii, timp în care ciucanii au mizat pe contra-atac.

Urmează minutul 82, când același Meszaros interceptează o minge la marginea careului, după o gafă a fundașilor timișoreni, și șutează pe jos, în colțul lung, ducând scorul la 2-0 și pecetluind rezultatul final.

După această partidă, FC Miercurea Ciuc acumulează 7 puncte, având două victorii, un egal și două înfrângeri.

FC Miercurea Ciuc a jucat în formula: Rybansky – R. Takacs, Palmeș, Apro, Marrone, Savin, Eder Gonzalez (cpt.), Szondi, Meszaros, Rotar, Bauza; rezerve: Gyenge – Bor, Csonka, Csuros, Intzidis, Pinter, Schieb, Bara, Botorok.

Arhivă foto

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.