Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Centrul Wellness din Topliţa se închide pentru revizia şi igienizarea anuală | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 martie 2024
Home » Societate » Centrul Wellness din Topliţa se închide pentru revizia şi igienizarea anuală
Centrul Wellness din Topliţa se închide pentru revizia şi igienizarea anuală

Centrul Wellness din Topliţa se închide pentru revizia şi igienizarea anuală

Băile Banffy Topliţa – Centru Wellness anunţă că începând de luni, 16 martie, şi până pe 3 aprilie, centrul îşi va suspenda activitatea în vederea efectuării lucrărilor de revizie şi igienizare anuală.

„Cu această ocazie ne străduim să îmbunătăţim condiţiile de utilizare a centrului wellness pentru ca aceia care ne vizitează să aibă o şedere cât mai plăcută!”, se precizează în anunţ.

Reprezentanţii centrului spun că alegerea perioadei pentru lucrările de revizie şi igienizare (până la începutul lunii aprilie) nu are legătură cu măsurile luate zilele trecute de către Guvern. „Oricum aveam de gând să închidem din data de 23 martie, însă s-a constatat că nu e timp suficient pentru reparaţiile pe care le avem de făcut. Iar pe fondul isteriei generale, lumea a început să evite să vină la wellness. Atunci am hotărât că e de bun augur să profităm de o săptămână în plus pentru a efectua lucrările în timp util”.

Centrul wellness, situat în staţiunea Banffy, cuprinde un bazin de înot acoperit, jacuzzi, saună umedă şi uscată, o cameră de sare şi o sală de fitness. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.