Ce dezvăluie culoarea telefonului tău despre personalitatea ta? | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 22 ianuarie 2023
Home » Societate » Ce dezvăluie culoarea telefonului tău despre personalitatea ta?
Ce dezvăluie culoarea telefonului tău despre personalitatea ta?

Ce dezvăluie culoarea telefonului tău despre personalitatea ta?

(Articol publicitar)

Un fapt deja bine cunoscut e acela ca preferinta noastra pentru culori atat in materie de vestimentatie, cat si accesorii ori gadget-uri, dezvaluie caracteristici relevante ale personalitatii noastre. Smartphone-ul a devenit deja, de o buna perioada, o extensie a imaginii si a statutului nostru social, dincolo de functionalitatile sale practice. Tocmai de aceea, marii producatori de telefoane inteligente se intrec in creativitate si ingeniozitate pentru a conferi acestui device o armonie perfecta a design-ului, incepand de la cromatica pana la forma si material. Conform studiului de cercetare derulat de psihologul britanic Donna Dawson la initiativa Samsung, s-a elucidat faptul ca exista o conexiune clara intre tipologia individului si preferinta sa pentru o anumita culoare.

Sa vedem, asadar, ce aspecte de personalitate dezvaluie in mod subliminal culoarea telefonului nostru?

  •  Alb

Persoanele care prefera aceasta non-culoare sunt caracterizati ca fiind extrovertiti, deschisi in a cunoaste oameni noi si a lega prietenii, insa fara a vrea sa epateze cu orice pret. Puri si onesti in gandire si actiuni, posesorii unui smartphone alb au gusturi nisate si bine definite, prefera simplitatea in locul extravagantei, relatiile si conexiunile de calitate, fiind constienti si asumati cu rolul pe care il joaca atat in plan social, cat si personal. Insa, pe cat de frumos este un telefon alb, pe atat este de sensibil la zgarieturi si pete. Tocmai de aceea, da click aici si alege o husa de telefon pe gustul tau, dar care sa-l si protejeze de eventualele accidente, in cazul in care ai un device de aceasta culoare!

  • Auriu

Psihologul Dona Dawson afirma ca persoanele care opteaza pentru un telefon auriu sunt preocupate de ascensiunea lor sociala si economica, urmaresc prosperitatea si bunastarea pe toate planurile, fiind manate de multa ambitie si de dorinta de a reusi in tot ceea ce isi propun. In ceea ce priveste relatiile interumane, acesti oameni sunt calzi, sociabili, insa foarte selectivi cand vine vorba de anturajul cu care isi petrec timpul. La fel de selectivi sunt si in materie de vestimentatie, decoratiuni interioare si experiente, avand inclinatii clare catre lux si calitate.

  • Negru

Categoria posesorilor de telefoane negre se diferentiaza printr-un grad ridicat de independenta, poate chiar rebeliune in raport cu regulile prea rigide si cu autoritatea lipsita de substanta. Aceste persoane sunt mai degraba preocupate de idei, de inovatii si descoperiri, decat de obtinerea succeselor materiale si a statutului social. Pot cu usurinta sa-si asume rolul de lider doar daca empatizeaza si cred cu tarie in organizatia, grupul sau cauza pe care o sustin. Atunci vor deveni surse profunde de inspiratie pentru cei din jur, aura lor misterioasa si inabordabila fiind doar un scut prin care se protejeaza de influentele exterioare inutile care i-ar putea distrage de la drumul lor.

  • Albastru

Visatori, sensibli si intuitivi posesorii unui smartphone albastru, sunt in acelasi timp foarte bine adaptati la realitatea de zi cu zi, seriosi si responsabili in sarcinile pe care si le asuma si prieteni loiali pe care te poti baza oricand. Cu o lume interioara foarte colorata si vie, aceste persoane sunt mai degraba introvertite, tainuindu-si pasiunile si hobby-urile in intimitatea timpului lor liber. Cu un intelect foarte bine dezvoltat, aceste persoane ating succesul profesional datorita interesului si dedicarii cu care isi fac treaba si nu neaparat pentru a culege laurii unui statut provilegiat.

 

Asadar, desi culoarea smartphone-ului tau poate fi aleasa, initial, doar pentru ca te atrage din punct de vedere estetic, aceasta decizie are implicatii mult mai profunde la nivel psihic, Vezi aici si alte informatii interesante referitoare la nuanta telefoanelor si la legatura acesteia cu caracterul unei persoane.

Sursa imagine: Shutterstock.com

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.