/* (c)AdOcean 2003-2016 */ /* (c)AdOcean 2003-2016, MASTER: winmedia_ro.Informatia_Harghitei.All_site */
Cât de importantă este protecția solară pe timpul verii? De ce să alegi o cremă de protecție bio! | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 16 septembrie 2021
Home » Sănătate » Cât de importantă este protecția solară pe timpul verii? De ce să alegi o cremă de protecție bio!
Cât de importantă este protecția solară pe timpul verii? De ce să alegi o cremă de protecție bio!

Cât de importantă este protecția solară pe timpul verii? De ce să alegi o cremă de protecție bio!

(articol publicitar)

Iubești un bronz uniform? Îți dorești să te bucuri în vacanță de razele soarelui? Pentru a putea face acest lucru, este necesar să optezi pentru o cremă de protecție solară, deoarece aceasta este cea mai eficientă modalitate de a te proteja de razele ultraviolete. Este esențial să alegi o cremă potrivită, cu un factor de protecție mai mare. Recomandat de specialiști este să optezi pentru produse bio, deoarece acestea sunt mai prietenoase inclusiv cu cei mici, neavând substanțe chimice în compoziție, ci doar ingrediente naturale.
Iată cele mai importante motive pentru care să alegi o cremă de protecție solară!

Previne îmbătrânirea și hiperpigmentatea

Expunerea îndelungată la soare poate cauza o îmbătrânire prematura a pielii, prin aparitia ridurilor din zona ochilor și a liniilor fine de pe frunte. Ca să previ acest lucru, optează pentru crema bio cu protectie solara inalta de la Prova.ro, care să îți vină în ajutor pentru a evita arsurile solare. Având doar ingrediente naturale, cremele bio de protecție solară sunt perfecte pentru tine și pielea ta sensibilă. Hiperpigmentarea este o afecțiune a pielii ce are ca rezultat apariția diverselor pete de diverse forme și diversiuni. Arsurile solare sunt principala sursă de declanșare a acestei afecțiuni, așa că poți preveni apariția acesteia dacă optezi pentru o cremă de protecție solară cu factor de protecție ridicat.

Protejează corespunzator pielea bebelușului tău

Când vine vorba despre copilul tău, îți dorești să iei cele mai bune decizii pentru ca el să se bucure de soare și de vacanță într-un mod sănătos. Pielea bebelușilor este mult mai sensibilă decât a unui adult, așa că au nevoie de o cremă care să le ofere o protecție mult mai mare, pe o perioadă îndelungată. Dacă îți dorești să afli mai multe despre importanța alegerii unei creme potrivite pentru puiul tău, descopera aici mai multe detalii care să te ajute să iei o decizie sănătoasă pentru familia ta. Trebuie să te asiguri că alegi un produs care are un factor de protecție solară cât mai ridicat. Valorile pentru FPS sau SPF, variază între 6 și 50+, așa că cu cât este mai ridicată aceasta valoare, cu atât i se oferă bebelușului tău o protecție mai mare împotriva ultravioletelor.

Previne arsurile și apariția cancerului de piele

Arsurile solare sunt foarte supărătoare pe timpul verii, mai ales atunci când îți strică vacanța. Acestea sunt un semn că ți-ai expus prea mult timp pielea neprotejată la razele ultraviolete, afectându-ți sănătatea. O altă afecțiune foarte gravă, este cancerul de piele, o boală ce poate apărea dacă îți expui pielea la soare fără să ai o protecție împotriva razelor ultraviolete. De aceea, este extrem de important să ieși din casă doar într-un anumit interval orar, iar atunci când ieși, asigură-te că utilizezi o cremă de protecție bio cu SPF ridicat, care să îți ofere o protecție îndelungată, pentru ca tu și familia ta să vă bucurați de o vacanță perfectă.

Așadar, dacă îți dorești să ai parte de o vară fără incidente neplăcute, alege să îți protejezi mereu pielea cu o cremă de protecție solară bio. Aceasta te va apăra atât pe tine, cât și pe bebelușul tău de toate afecțiunile la care ar putea duce expunerea îndelungată la soare fără protecția potrivită.

Sursa foto: Shutterstuck.com

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.