Casieria Primăriei Miercurea-Ciuc şi SPCLEP se vor muta în centrul de relaţii cu publicul | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 18 iulie 2024
Home » Societate » Casieria Primăriei Miercurea-Ciuc şi SPCLEP se vor muta în centrul de relaţii cu publicul
Casieria Primăriei Miercurea-Ciuc şi SPCLEP se vor muta în centrul de relaţii cu publicul

Casieria Primăriei Miercurea-Ciuc şi SPCLEP se vor muta în centrul de relaţii cu publicul

Casieria Primăriei municipiului Miercurea-Ciuc îşi va desfăşura activitatea, începând de luni, în centrul de relaţii cu publicul al instituţiei, amenajat în fosta clădire Bancpost din strada Mihail Sadoveanu, numărul 4. Programul cu publicul al casieriei nu va fi afectat de această mutare, aceasta funcţionând până la 27 mai, ora 13:00, în Cetatea „Mikó”.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) din cadrul Primăriei Miercurea-Ciuc se va muta în aceeaşi clădire, fiind disponibilă publicului la noua adresă începând de joia viitoare. „Relocarea serviciilor publice de evidenţă a populaţiei reprezintă o sarcină mai amplă: serviciul nu va primi clienţi în zilele de 30 şi 31 mai (luni şi marţi). O excepţie este biroul de stare civilă, care este deschis publicului şi în aceste zile, cu personal redus”, informează Primăria Miercurea-Ciuc. Miercurea viitoare fiind zi liberă, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor va începe să funcţioneze la noua adresă începând de joia viitoare (2 iunie).

Conform sursei citate, procesul de mutare a serviciilor din cadrul Primăriei Miercurea-Ciuc a început în luna februarie, Serviciul de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism fiind primul care şi-a ocupat locul în noul centru de relaţii cu publicul de lângă Parcul Central. În aceeaşi clădire s-a mutat şi Serviciul de impozite, taxe şi alte venituri, în luna mai. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.