Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Călcat cu maşina şi bătut de şofer | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 12 aprilie 2024
Home » Societate » Călcat cu maşina şi bătut de şofer
Călcat cu maşina şi bătut de şofer

Călcat cu maşina şi bătut de şofer

 

Un bărbat de 35 de ani este cercetat de poliţişti după ce a călcat pe picior un tânăr de 22 de ani cu un autoturism, a părăsit locul accidentului, a revenit, l-a lovit cu pumnii şi picioarele, apoi l-a fugărit cu maşina, acroşându-l încă de două ori.

Incidentul a avut loc în faţa unei discoteci din comuna Racu, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 04:30. Victima, din Miercurea-Ciuc, s-a prezentat în aceeaşi dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă, cadrele medicale au anunţat poliţia, tânărul neputând oferi date despre agresor. Conducătorul auto a fost depistat în scurt timp, în persoana unui bărbat din comuna Ciceu.

În urma cercetărilor a rezultat că victima se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a fost călcată pe picior, moment în care s-au ameninţat reciproc. La întoarcerea din comuna Sândominic, şoferul l-a văzut pe tânăr, iar împreună cu doi pasageri l-au lovit. În acest timp a reuşit să fugă, însă bărbatul din Ciceu l-a urmărit cu maşina şi l-a mai acroşat de două ori.

În momentul de faţă şoferul agresiv este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi lovirea sau alte violenţe, iar ceilalţi doi agresori pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.