Bilete la Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi cumpărate și printate acasă | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 21 iulie 2024
Home » Timp Liber » Bilete la Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi cumpărate și printate acasă
Bilete la Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi cumpărate și printate acasă

Bilete la Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi cumpărate și printate acasă

 

Organizatorii festivalului Rockstadt Extreme, de la Râșnov, au anunțat că în urma mai multor cereri venite din Europa și America de Nord, biletele pentru ediția din 2015 a festivalului Rockstadt Extreme Fest sunt acum disponibile în toată lumea prin rețeaua Ticketino. Cei din afara României pot achiziționa biletele de pe site-ul www.ticketino.com/Default.aspx?id=28&eventid=38318&lang=en. Plata se poate face cu cardul, iar biletele sunt trimise pe adresa de mail, putând fi printate în siguranță.

Pentru România, cei ce nu au timp sau nu au locații în apropiere pentru a achiziționa bilete la Rockstadt Extreme Fest, o pot face direct de acasă, prin Easytickets.ro easytickets.ro/#/events/details/id/45. Trebuie doar să vă faceți un cont și apoi vă puteți printa biletul direct acasă, la computerul personal. De asemenea, abonamentele pot fi cumpărate și de pe eventim.ro, prin rețeaua Eeventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas și Cărturești); de pe myticket.ro și din rețeaua magazinelor Diverta; de pe bilete.ro și din toate oficiile Poștei Române.

Rockstadt Extreme Fest 2015 are loc în perioada 12-15 august, în aceeasi locație din orașul Râșnov, la poalele cetății. Până în acest moment au fost confirmate: MOONSPELL (cu un show special „The Vintage Set”), AT THE GATES (Suedia), BIOHAZARD (SUA), ENSLAVED (Norvegia), MARDUK (SUEDIA), COMBICHRIST (SUA), ENSIFERUM (Finlanda), KATAKLYSM (Canada), CARNIFEX (SUA), TAAKE (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), WHITE WALLS (Romania), KRISIUN (Brazila), BE’LAKOR (Australia), SUICIDAL ANGELS (Grecia), VULTURE INDUSTRIES (Norvegia, cu un show special „The Babylon Spiral”), DIRTY SHIRT (România), DOWNFALL OF GAIA (Germania), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), JINJER (Ucraina), MINDTHREAT (Grecia), FLESHWORLD (Polonia), TACIT FURY (Rusia), CARONTE (Italia), ABIGAIL (România), TIARRA (România), HOLY MOTORS (Romnia), TRANSCEATLA (România), PINHOLES (România), SCARS OF A STORY (România), CLITGORE (România), CRIMENA (România) și proiectul DRUMSTAGE. Pe lângă muzică și atmosferă, publicul se poate bucura de o zonă specială în interiorul zonei de festival – numita sugestiv, Adventure Metal Park,un cinematograf dedicat filmelor și scurt metrajelor.

Nu trebuie uitate nici obiectivele turistice aflate în imediata apropiere: Cetatea Medievală Râșnov, peștera Valea Cetății, rezervația de urși LiBEARty, Dino Parc Râșnov (un Parc Tematic dedicat dinozaurilor) și, desigur, Castelul lui Dracula. Cetatea Medievala Râșnov, aflată chiar lângă zona festivalului, a fost construită între 1211-1225, în perioada stăpânirii Cavalerilor Teutoni. Această citadelă făcea parte dintr-un sistem de apărare împotriva invaziilor străine, iar cercetări arheologice au dezvăluit faptul că o parte din aceste fortificații datează încă de pe vremea dacilor (înainte de Hristos). Așadar, cei pasionați de istorie, legende și bătălii vor găsi un loc cu adevărat aparte. Castelul Bran este gata să-i întâmpine pe cei pasionați de legenda lui Dracula. Construcțiile au început în 1211, la ordinul Cavalerilor Teutonici (Ordo domus Mariae Sanctae Theutonicorum Hierosolimitanorum) și au fost încheiate în 1388. Rolul cetății era de a păzi drumul comercial și de a proteja granița de Est, în încercarea de a opri expansiunea Imperiului Otoman. Pe scurt, castelul este locul potrivit pentru a face cunoștință cu istoria, intriga și magia acestei zone pline de mituri și legende.

 

Comentarii:

comentarii

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.