Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Băut, un adolescent de 16 ani aflat sub control judiciar a mai comis trei infracţiuni | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 16 aprilie 2024
Home » Societate » Băut, un adolescent de 16 ani aflat sub control judiciar a mai comis trei infracţiuni
Băut, un adolescent de 16 ani aflat sub control judiciar a mai comis trei infracţiuni

Băut, un adolescent de 16 ani aflat sub control judiciar a mai comis trei infracţiuni

 

Un tânăr de 16 ani din comuna Racu este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie, tentativă la furt şi furt calificat, în condiţiile în care acesta se afla deja sub control judiciar, având interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu. Adolescentul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a săvârşit faptele.

Potrivit Compartimentului de presă din cadrul IPJ Harghita, marţi seara, fiind băut, adolescentul a intrat în incinta unui magazin de pe raza localităţii sale de domiciliu şi i-a cerut vânzătoarei o sticlă de coniac pe datorie. După ce a fost refuzat, suspectul a ameninţat-o cu un briceag pe femeie, moment în care a fost imobilizat şi alungat afară de fiul acesteia, aflat în magazin.

La aproximativ 15 minute de la acest incident, tânărul a reintrat în magazin şi a încercat să sustragă dintr-un frigider o doză de bere, fiind din nou imobilizat şi alungat de fiul vânzătoarei.

Conform sursei citate, câteva ore mai târziu, în noaptea de 04/05.01.2015, în jurul orei 02:00, minorul a sustras o căruţă cu doi cai din faţa imobilului unui consătean. La insistenţele proprietarului, tânărul a restituit căruţa.

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.