Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit decedat în zona Șuta din Miercurea-Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 18 iulie 2024
Home » Societate » Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit decedat în zona Șuta din Miercurea-Ciuc
Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit decedat în zona Șuta din Miercurea-Ciuc

Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit decedat în zona Șuta din Miercurea-Ciuc

Un bărbat care dispăruse de la domiciliu la începutul acestei luni a fost găsit decedat în zona unei păduri de la marginea municipiului Miercurea-Ciuc. Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Harghita a informat astăzi că oamenii legii au fost sesizați luni, în jurul orei 12:20, prin intermediul numărului unic 112, în legătură cu faptul că o persoană a fost găsită decedată, în zona pădurii Șuta din municipiul Miercurea-Ciuc. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că este vorba despre un bărbat care dispăruse de la domiciliu la începutul acestei luni și fusese dat în urmărire. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, a mai precizat biroul de presă al IPJ Harghita.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani, din Miercurea-Ciuc, fusese dat în urmărire pentru că a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit, iar aparținătorii nu aveau niciun fel de informații legate de locul în care se afla. (E.G.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.