Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Bărbat de 35 de ani, decedat într-un accident rutier | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 27 mai 2024
Home » Societate » Bărbat de 35 de ani, decedat într-un accident rutier
Bărbat de 35 de ani, decedat într-un accident rutier

Bărbat de 35 de ani, decedat într-un accident rutier

Un bărbat de 35 de ani din municipiul Miercurea-Ciuc şi-a pierdut viaţa, duminică dimineaţa, în urma unui accident rutier provocat de o şoferiţă de 26 de ani.

Potrivit biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, accidentul a avut loc pe drumul naţional 13A, în apropiere de oraşul Vlăhiţa, pe fondul neasigurării la efectuarea unei depăşiri. Conform sursei citate, şoferiţa de 26 de ani, tot din municipiul Miercurea-Ciuc, în timp ce conducea o maşină către Odorheiu-Secuiesc, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul fără să se asigure din spate. În acelaşi timp, autoturismul condus de V.P.S. de 35 de ani începuse manevra de depăşire a acesteia, astfel că ambele maşini au intrat în coliziune. După impact, cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă şi au intrat în coliziune cu un copac de pe partea stângă a drumului.

Pe lângă decesul şoferului de 35 de ani, în urma accidentului au mai fost răniţi doi pasageri din aceeaşi maşină, iar conducătoarea auto a suferit leziuni uşoare. Pagubele materiale au fost estimate la aproximativ 8.000 de lei.

În continuare, şoferiţa este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.