Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Bărbat aflat băut la volan , urmărit de jandarmi și scos cu forța din mașină de polițiști (imagini video) | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 19 mai 2024
Home » Societate » Bărbat aflat băut la volan , urmărit de jandarmi și scos cu forța din mașină de polițiști (imagini video)
Bărbat aflat băut la volan , urmărit de jandarmi și scos cu forța din mașină de polițiști (imagini video)

Bărbat aflat băut la volan , urmărit de jandarmi și scos cu forța din mașină de polițiști (imagini video)

  • Cu puțin timp înainte,  acesta a fost în atenția unui incident dintr-un bar, unde a refuzat să plătească consumația și afirmase că a consumat băuturi alcoolice

Duminică după-amiază, jandarmii din cadrul Postului Montan Lacu Roșu au fost solicitați să intervină la un bar din localitate, acolo unde, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice, un bărbat a vrut să plece fără a achita nota de plată.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Harghita, ajunși la fața locului, jandarmii au reușit să-l convingă pe acesta să plătească, însă la scurt timp a apelat numărul unic de urgență 112 pentru a reclama faptul că două persoane îi interzic să părăsească localul. Totodată, acesta afirma că se află sub influența băuturilor alcoolice și că nu știe unde se află.

După ce a părăsit localul, bărbatul a urcat la volanul autoturismului și a plecat pe străzile din localitate. Observând gestul bărbatului, oamenii legii au plecat în urmărirea acestuia și au reușit să îl oprească în scurt timp. La fața locului au sosit și polițiști din Gheorgheni, care i-au solicitat bărbatului – în vârstă de 38 de ani, din județul Constanța – să se supună testării cu aparatul alcooltest. Constănțeanul a refuzat și a blocat ușile autoturismului în care se afla.

Drept consecință, polițiștii au spart unul dintre geamurile laterale ale mașinii și l-au scos cu forța pe bărbat. După ce l-au încătușat, l-au transportat la sediul Unității de Primiri Urgențe Gheorgheni pentru recoltarea de probe biologice.

Conform sursei citate, în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, urmând a se întocmi dosar penal.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.