Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Bălan: 130 de tablete pentru elevi cu o situaţie familială de risc şi care nu deţineau astfel de dispozitive | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 21 februarie 2024
Home » Învățământ » Bălan: 130 de tablete pentru elevi cu o situaţie familială de risc şi care nu deţineau astfel de dispozitive
Bălan: 130 de tablete pentru elevi cu o situaţie familială de risc şi care nu deţineau astfel de dispozitive

Bălan: 130 de tablete pentru elevi cu o situaţie familială de risc şi care nu deţineau astfel de dispozitive

Un număr de 130 de tablete, cu acces la Internet, au fost achiziţionate de Primăria oraşului Bălan pentru elevi cu o situaţie familială de risc şi care nu deţineau astfel de echipamente necesare învăţământului online. Dispozitivele sunt distribuite beneficiarilor în aceste zile.

Primarul oraşului Bălan, Gheorghe Iojiban, a declarat că în cadrul unui proiect european vor fi achiziţionate direct la nivelul Liceului Tehnologic „Liviu Rebreanu” din localitate, tablete şi pentru restul elevilor din oraş, astfel încât fiecare elev, de la gimnaziu la liceu, şi indiferent de situaţia socio-economică, va primi o tabletă cu acces la Internet. Însă, a continuat edilul, cele 130 de tablete achiziţionate de primărie nu puteau fi acoperite în cadrul proiectului cu finanţare europeană.

„Este importantă digitalizarea elevilor, având în vedere că am intrat în secolul informaţiei şi ne dorim ca toţi copiii din oraş să deţină aceste dispozitive pentru a le folosi în procesul educaţional, dar şi pentru a comunica mai uşor, în special în această perioadă de pandemie, cât şi ulterior”, a spus primarul. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.