Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Azi se dă startul în Turul României la ciclism | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 21 februarie 2024
Home » Sport » Azi se dă startul în Turul României la ciclism
Azi se dă startul în Turul României la ciclism

Azi se dă startul în Turul României la ciclism

  • Cu puțin timp înainte a avut loc prezentarea echipelor

Turul României, cea mai importantă competiție ciclistă a țării, debutează astăzi, la Timișoara. La start sunt aliniate 12 echipe de cicliști din România, Republica Moldova, Germania, Polonia, Bulgaria, Kazakhstan  și Cambodgia.

Desfășurată în perioada 8-13 septembrie, „Mica Buclă” are anul acesta un traseu de peste 700 km, iar cele mai importante momente din competiție vor putea fi urmărite în exclusivitate pe TVR1 și TVR3, dar și online pe www.turulromaniei.com și pe paginile de Facebook Turul României și Auchan România.

Vineri, caravana va ajunge și în județul Harghita, etapa având stratul în Târgul Mureș, iar după ce vor trece prin Sovata, Odorheiu Secuiesc și Miercurea, cicliștii vor sosi la Lacul Sfânta Ana.

Printre echipele confirmate la linia de start se numără 6 echipe UCI continentale, respectiv: Vino Astana Motors (Kazakhstan), CCC Development Team (Polonia), Cambodia Cycling Academy (Cambodgia), Bike Aid (Germania) și echipele românești Team Novak și Giotti Victoria Savini Due. De asemenea, la Turul României participă și 3 echipe naționale (România, Bulgaria, Moldova) și 3 echipe de club din România (Steaua București, UVT Devron și Olimpic Torpedo Zărnești).

În urmă cu puțin timp, la Timișoara, a avut loc ceremonia de prezentare a echipelor participante, iar începând cu ora 18:00, în Piața Libertății, Turul României va începe oficial prin cursa prolog.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.