Atelierele Unika propun altfel de cadouri pentru Paște | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 8 august 2022
Home » Economic » Atelierele Unika propun altfel de cadouri pentru Paște
Atelierele Unika propun altfel de cadouri pentru Paște

Atelierele Unika propun altfel de cadouri pentru Paște

Atelierele Unika este o firmă românească, producătoare de agende, notesuri și alte obiecte de mică marochinărie. Este cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică, cu 40 de culori de piele naturală și peste 100 de nuanțe și texturi din piele ecologică, de pe piața de la noi. Ce fac ei în luna aprilie? Vin cu idei ingenioase de cadouri pentru Paște.

E o vorbă din popor care spune că de Paște trebuie să ne înnoim. Și mai e una care spune că vine iepurașul. Fie că vreți să vă înnoiți sau sunteți în rolul iepurașului, am pregătit câteva idei bune de aplicat.

  1. Semn de carte

E tipul acela de persoană căreia i se spune că vorbește din cărți? Atunci că poate chiar așa e. Mai ales dacă citește mult. Și ca să nu piardă rândul sau pagina, ați putea să-i oferiți, în rolul de iepuraș, bineînțeles, un semn de carte. Nu e vorba de unul din plastic care se rupe cu una cu două, ci e vorba de unul de calitate. Mai mult decât atât, semnul de carte poate fi găsit în mai multe variante de culori. Dacă știți că începe mai multe cărți în același timp, atunci ați putea să achiziționați semne de carte în diferite nuanțe. Atelierele Unika produc astfel de accesorii și poate fi un cadou frumos de Paște dacă e să-l oferiți unui iubitor de cărți.

  1. Suport pentru documente

La fel ca semnul de carte, suportul pentru documente face parte din categoria promoționale a Atelierelor Unika. Iubește călătoriile și e plecat mai mereu? Sau e un om de afaceri care nu-și mai vede capul de treburi? Oricum ar fi, dacă aveți în familie sau printre prieteni o astfel de persoană, atunci e timpul să-i oferiți un așa dar. Suportul pentru documente este realizat din piele ecologică, cu dublă față și are dimensiuni închis 10×14,5 cm. Este slim și ușor de folosit, ideal pentru călătorii. Culorile disponibile sunt: negru, verde, gri, albastru.

  1. Mapă pentru documente

Știți cu toții câte hârtii, documente, fișe ş.a.m.d. implică un business, nu? De aceea, mai mereu e nevoie de o mapă pentru documente. De ce? Pentru că hârtiile se pot pierde extreme de ușor, se pot păta, rupe și așa poate nu vor mai fi valabile sau nu le veți mai putea prezenta sau înmâna. E rușinos ca un om de afaceri să se prezinte cu un document deteriorat la o întâlnire care ar putea să-i aducă profit sau să promoveze imaginea companiei. Mapa pentru documente de la Atelierele Unika este realizată din piele ecologică, cu dublă față, are format A4+ și o capacitate de stocare pentru 50 de file. De asemenea, este flexibilă și ușor de folosit. Culorile disponibile sunt: negru, verde, gri, albastru.

Așadar, când ești gata de cumpărături, poți începe accesând magazinul online al Atelierelor Unika, unde găsești sute de idei de astfel de cadouri. Cele prezentate sunt doar câteva din ce poți alege. Spor la făcut shopping online!

 

 

 

 

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.