Arestat preventiv pentru tentativă la omor | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 11 decembrie 2023
Home » Societate » Arestat preventiv pentru tentativă la omor
Arestat preventiv pentru tentativă la omor

Arestat preventiv pentru tentativă la omor

Un bărbat de 40 de ani, din orașul Cristuru Secuiesc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor, după ce în urma unei altercații a lovit în zona capului cu un obiect contondent un alt bărbat.

Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita a informat că în data de 9 aprilie Poliția orașului Cristuru Secuiesc a fost sesizată despre producerea unei altercații între mai multe persoane, pe fondul consumului de alcool, soldată cu vătămarea corporală a unui bărbat. „În cauză s-a constituit o echipă complexă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a IPJ Harghita și cei ai Poliției orașului Cristuru Secuiesc care, în urma cercetărilor efectuate, au constatat faptul că un bărbat de 40 de ani, din Cristuru Secuiesc, a lovit în zona capului cu un obiect contondent un alt bărbat, de 29 de ani, din Odorheiu Secuiesc. În urma loviturilor primite persoana vătămată a fost transportată la spital, unde i s-au oferit îngrijiri medicale”, a arătat Biroul de presă al IPJ Harghita.

Conform sursei citate, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, au demarat cercetările sub aspectul comiterii  infracțiunii de tentativă la omor, iar marți, 11 aprilie, față de bărbatul bănuit de comiterea faptei s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. Suspectul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Harghita, iar miercuri acesta a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Tribunalului Harghita, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.