Anunţ şi invitaţie | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 9 decembrie 2023
Home » Societate » Anunţ şi invitaţie
Anunţ şi invitaţie

Anunţ şi invitaţie

În data de 8 septembrie 2015 a fost publicat proiectul de hotărâre privind aprobarea proiectului de steag al judeţului Harghita, atât în ziarul Hargita Népe, cât şi în ziarul Informaţia Harghitei, pe site-ul propriu al Consiliului Judeţean Harghita şi la avizierul Consiliului Judeţean Harghita, pentru consultare conform prevederilor art. 7 al Legii 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, coroborat cu art. 3, alin. 1 al Legii 141/2015 privind arborarea şi folosirea de către unităţile administrative-teritoriale a steagurilor proprii.

Luând în considerare importanţa şi impactul asupra locuitorilor judeţului, îi invităm pe toţi cetăţenii judeţului Harghita care au propuneri, sugestii sau opinii cu privire la acest proiect de hotărâre să transmită observaţiile, până la 25 noiembrie 2015, la adresa de e-mail: info@judetulharghita.ro, în vederea înregistrării acestora în registrul existent în acest sens în cadrul Consiliului Judeţean Harghita.

Totodată, vă invităm să participaţi la dezbaterea publică organizată pe tema proiectului de hotărâre privind aprobarea proiectului de steag al judeţului Harghita, în data de 26 noiembrie 2015, începând cu ora 14:00, în sala de şedinţă nr. 19 a Consiliului Judeţean Harghita.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.