Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Andrei Jean-Adrian și-a încheiat exercitarea funcției de prefect al județului Harghita | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 22 februarie 2024
Home » Societate » Andrei Jean-Adrian și-a încheiat exercitarea funcției de prefect al județului Harghita
Andrei Jean-Adrian și-a încheiat exercitarea funcției de prefect al județului Harghita

Andrei Jean-Adrian și-a încheiat exercitarea funcției de prefect al județului Harghita

Între actele normative adoptate de Guvernul României în ședința sa de joi, 28 noiembrie, se numără și „Hotărârea privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Harghita de către domnul Andrei Jean-Adrian”.

Fostul prefect a postat pe pagina sa de socializare următorul mesaj: A fost o onoare, un privilegiu și o provocare să pot ocupa funcția de prefect al județului Harghita, timp de aproape 7 ani. Mulțumiri tuturor celor cu care am lucrat, colaborat și acționat pentru respectarea legii în județ, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, pentru dezvoltarea economică și socială. Mulțumiri colegilor din instituție, conducătorilor de instituții publice, structuri MAI, MAPN și alte structuri, primarilor, conducerii consiliului județean, parlamentarilor și tuturor oamenilor de bine. Plec cu demnitate și cu gândul că sunt un învingător, pentru faptul că mă pot uita în ochii tuturor, fără apăsare și mândru de ceea ce am realizat în această funcție. Nu ești prefect decât între două ședințe de guvern, dar poți rămâne om în continuare. Mulțumesc, tuturor!”.

Comentarii:

comentarii

One comment

  1. Felicitări pentru întreaga activitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.