Ancheta continuă în cazul celor două persoane găsite împuşcate în locuinţa lor în Sărmaş | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 16 iunie 2024
Home » Societate » Ancheta continuă în cazul celor două persoane găsite împuşcate în locuinţa lor în Sărmaş
Ancheta continuă în cazul celor două persoane găsite împuşcate în locuinţa lor în Sărmaş

Ancheta continuă în cazul celor două persoane găsite împuşcate în locuinţa lor în Sărmaş

Autorităţile continuă cercetările în cazul celor două persoane care au fost găsite, în urmă cu câteva zile, împuşcate în locuinţa lor din comuna Sărmaş şi este de aşteptat ca ancheta să fie una de durată.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, prim-procurorul adjunct Dan Gîlcescu, a declarat publicaţiei noastre că pistolul găsit lângă unul dintre cadavre urmează să fie supus unei expertize bio-criminalistice şi de obicei durează între o lună şi două luni până când se primeşte rezultatul. În ceea ce priveşte varianta unei crime sau cea a unei sinucideri, Dan Gîlcescu a afirmat că nu poate fi exclusă niciuna dintre acestea. Acesta a precizat că trebuie administrat tot probatoriul şi ulterior se va merge pe o variantă anume, dar care să fie foarte bine întemeiată, mai ales că oricând pot să apară elemente care trebuie verificate.

Poliţia municipiului Topliţa a fost sesizată, duminica trecută, prin intermediul serviciului 112 în legătură cu faptul că două persoane au fost găsite decedate în locuinţa lor din Sărmaş, un bărbat în vârstă de 61 de ani şi soţia sa de 58 de ani, acestea prezentând urme de împuşcare. Pistolul care urmează să fie supus expertizei bio-criminalistice a fost găsit lângă corpul bărbatului. A fost înregistrat un dosar la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita pentru omor. Autorităţile nu au oferit alte informaţii în acest caz.

E.G.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.