Ample căutări ale unui copil dispărut de pe raza orașului Bălan | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 23 septembrie 2023
Home » Societate » Ample căutări ale unui copil dispărut de pe raza orașului Bălan
Ample căutări ale unui copil dispărut de pe raza orașului Bălan

Ample căutări ale unui copil dispărut de pe raza orașului Bălan

Un băieţel de 6 ani din oraşul Bălan a dispărut luni, în continuare fiind căutat.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, luni seara, o femeie de 27 de ani din localitate a sunat la numărul unic pentru situaţii de urgenţă pentru a semnala faptul că fiul ei, Manoilă Ciprian-Costel, de 6 ani, nu s-a mai întors la domiciliu.

Conform sursei citate, în seara zilei de luni minorul se juca cu un grup de copii în apropierea imobilului de domiciliu, dar, la un moment dat, aceştia nu l-au mai zărit în preajma lor. Ulterior, minorul a fost văzut în curtea imobilului fostei grădiniţe „Licurici” din Bălan.

În momentul respectiv, copilul era îmbrăcat cu: pantaloni de trening, de culoare albă, cu dungi negre, bluză cu mânecă lungă, de culoare închisă, pe cap şapcă roşie, încălţăminte sport cu leduri în talpă.

Copilul are următoarele semnalmente: înălţime aproximativ 1,20 m, păr blond, ochi căprui, constituţie astenică.

Potrivit sursei citate, au fost desfăşurate activităţi de căutare în care au fost angrenate efective de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Harghita şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita, acestea continuând şi ieri. La căutări participă și localnici.

Poliţiştii adresează rugămintea tuturor persoanelor care deţin date şi informaţii referitoare la acest caz să se adreseze, de îndată, poliţiei.

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.