Amenzi substanţiale pentru dezmembrări auto fără autorizaţie, aplicate de comisarii gărzii de mediu în Topliţa | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 3 decembrie 2022
Home » Agricultură/Ecologie » Amenzi substanţiale pentru dezmembrări auto fără autorizaţie, aplicate de comisarii gărzii de mediu în Topliţa
Amenzi substanţiale pentru dezmembrări auto fără autorizaţie, aplicate de comisarii gărzii de mediu în Topliţa

Amenzi substanţiale pentru dezmembrări auto fără autorizaţie, aplicate de comisarii gărzii de mediu în Topliţa

Comisarii Gărzii de Mediu Harghita au aplicat, miercuri, amenzi în valoare totală de 27.000 de lei unor persoane care desfăşurau activităţi de dezmembrări de autovehicule fără a deţine autorizaţiile necesare.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Mediu Harghita, comisarii instituţiei au organizat o acţiune în municipiul Topliţa pentru identificarea şi sancţionarea persoanelor care desfăşoară activitatea de tratare a vehiculelor scoase din uz, fără deţinerea actelor de reglementare din punct de vedere al protecţiei mediului (autorizaţie de mediu).

În urma controalelor efectuate au fost identificate trei persoane fizice care încălcau prevederile legale în vigoare, fiind aplicate trei amenzi şi impuse măsuri de conformare la reglementările de specialitate. (E.G.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.