Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Amenzi de aproape de 300.000 de lei, aplicate de poliţişti harghiteni în ultimele 24 de ore | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 17 aprilie 2024
Home » Societate » Amenzi de aproape de 300.000 de lei, aplicate de poliţişti harghiteni în ultimele 24 de ore
Amenzi de aproape de 300.000 de lei, aplicate de poliţişti harghiteni în ultimele 24 de ore

Amenzi de aproape de 300.000 de lei, aplicate de poliţişti harghiteni în ultimele 24 de ore

În bazinul Gheorgheni au fost aplicate sancţiuni în valoare de peste 70.000 de lei

Chiar dacă verificări au loc în tot judeţul, în ultimele 24 de ore acţiunile poliţiştilor harghiteni, privind respectarea legislaţiei, au fost concentrate în bazinul Gheorgheni. Acolo au acţionat, în decurs de 4 ore, 41 de poliţişti, doi poliţişti locali şi 4 jandarmi. Au fost legitimate 750 de persoane şi verificate 476 de autovehicule.

În ceea ce priveşte sancţiunile, biroul de presă al IPJ Harghita precizează că au fost aplicate 76 de amenzi, în valoare totală de 70.295 lei. Dintre acestea, 34 au fost acordate care urmare a nerespectării prevederilor ordonanţelor militare, 40 pentru abateri la Codul Rutier şi două pentru încălcarea altor acte normative. Totodată, cu ocazia acestei acţiuni, în 11 cazuri, au fost retrase şi certificatele de înmatriculare auto.

La nivelul judeţului, în cursul zilei de miercuri, au fost verificate 766 de persoane aflate la izolare la domiciliu, la acestea având şi sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliţiei Locale din Topliţa, Gheorgheni şi Odorheiu Secuiesc.

Tot la nivel de judeţ, pentru nerespectarea interdicţiilor de circulaţie, au fost aplicate 98 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 219.740 de lei.

Comentarii:

comentarii

One comment

  1. Amenzile astea sunt cu dus si intors. Daca ar exista un sistem rapid de comandare a mancarii online, daca guvernul ar vira banii in conturile oameniilor ca in occident si daca toate cheltuielile ar fin inghetate pt 3 luni, ai zice da ba, care iese pe strada amendat.

    Doar ca oamenii nu mai prea au ce manca si cand te loveste foamea….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.