Ameninţare falsă cu bombă la un liceu din Miercurea-Ciuc, în această dimineaţă | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 16 iunie 2024
Home » Societate » Ameninţare falsă cu bombă la un liceu din Miercurea-Ciuc, în această dimineaţă
Ameninţare falsă cu bombă la un liceu din Miercurea-Ciuc, în această dimineaţă

Ameninţare falsă cu bombă la un liceu din Miercurea-Ciuc, în această dimineaţă

Cursurile Colegiului Naţional „Octavian Goga” din Miercurea-Ciuc au început cu întârziere în această dimineaţă, după ce a fost primită prin e-mail o ameninţare cu bombă, care s-a dovedit a fi falsă.  „Bombă în interiorul şcolii tale. O bombă a fost plasată în interiorul uneia dintre sălile de clasă ale şcolii dumneavoastră. Bomba va exploda dimineaţa”, a fost mesajul trimis.

La faţa locului au fost trimise forţe pentru delimitarea zonei, elevii care ajunseseră deja în sălile de clase fiind evacuaţi şi adunaţi împreună cu cei care soseau la şcoală pe terenul de sport.

„În această dimineaţă, în jurul orei 07:45, poliţiştii harghiteni au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că o încărcătură explozivă ar urma să fie detonată în cursul zilei la o unitate de învăţământ. S-au trimis forţe în vederea delimitării zonei de siguranţă. În urma verificărilor s-a constatat că aspectele sesizate nu se confirmă, drept pentru care s-a procedat la reluarea activităţilor şcolare.

În continuare se fac verificări pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc semnalarea sus menţionată”, a declarat publicaţiei noastre purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Maria Plumbu. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.