Ambulatoriul de obstetrică-ginecologie al spitalului judeţean şi-a început activitatea | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 29 septembrie 2023
Home » Sănătate » Ambulatoriul de obstetrică-ginecologie al spitalului judeţean şi-a început activitatea
Ambulatoriul de obstetrică-ginecologie al spitalului judeţean şi-a început activitatea
Masă ginecologică nouă

Ambulatoriul de obstetrică-ginecologie al spitalului judeţean şi-a început activitatea

Instituţia medico-sanitară funcţionează în cadrul Cabinetului de planning familial al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) şi îşi are sediul la etajul I al Policlinicii din Miercurea Ciuc – Camera 57. O zi pe săptămână (lunea) vor fi acordate consultaţii de specialitate şi la Centrul de Sănătate Vlăhiţa

Dr. Portik Botond, medic specialist în Obstetrică-Ginecologie îşi aşteaptă pacienţii la Policlinica din Miercurea Ciuc în zilele de: luni, între orele 14:00 şi 18:00; marţi, între orele 13:00 şi 20:00; miercuri, joi şi vineri, între orele 08:00 şi 15:00.

Cabinetul oferă servicii de consultanţă pentru planificarea familială, consultaţii de obstetrică-ginecologie, controale periodice în timpul sarcinii şi screening pentru cancerul de col uterin. Consultaţiile sunt gratuite şi acordate în baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie.

„Conform indicaţiilor Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, până în 30 septembrie nu este obligatoriu biletul de trimitere. În cadrul cabinetului este disponibil şi Programul naţional de screening pentru cancerul de col uterin, toate femeile între 25 şi 64 de ani putând beneficia gratuit de această posibilitate”, precizează Biroul de presă al SJU din Miercurea Ciuc.

Programările pentru serviciile de obstetrică-ginecologie şi screening din cadrul cabinetului de planning familial se pot face de luni până vineri, începând de la ora 08:00 şi până la ora 15:00, la numărul de telefon 0372/66.12.91, personal, la cabinet, sau pe platforma online de programare: www.spitalmciuc.ro.

La Centrul de Sănătate Vlăhita, dr. Portik Botond oferă consultaţii în fiecare zi de luni, între orele 09:00 şi 12:00. Pacientele care doresc să se programeze o pot face la numărul de telefon 0266/24.60.19.

La Cabinetul de planning familial din Miercurea Ciuc se oferă şi consultaţii psihologice, iar programările pentru acest serviciu se pot face la numărul de telefon: 0758/11.76.60.

Consultaţii psihologice se acordă şi la Centrul de Sănătate Vlăhiţa, lunea, între orele 09:00 şi 12:00, pe bază de programare. Programările se pot face la numărul de telefon: 0266/24.60.19.

DANIELA MEZEY

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.