Ajutor al Primăriei municipiului Toplița pentru persoanele aflate în izolare la domiciliu | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 6 decembrie 2023
Home » Societate » Ajutor al Primăriei municipiului Toplița pentru persoanele aflate în izolare la domiciliu
Ajutor al Primăriei municipiului Toplița pentru persoanele aflate în izolare la domiciliu

Ajutor al Primăriei municipiului Toplița pentru persoanele aflate în izolare la domiciliu

În cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență Toplița s-a luat decizia ca persoanele aflate în izolare la domiciliu și care nu beneficiază de sprijinul rudelor sau a vecinilor să fie ajutați cu efectuarea cumpărăturilor de către municipalitate.

Astfel, persoanele care nu au posibilitatea de a se aproviziona cu alimente sau medicamente pot solicita sprijin Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Toplița. Pentru aceasta, cei aflați în izolare la domiciliu și care nu pot apela la ajutorul rudelor, prietenilor ori vecinilor trebuie să completeze o cerere tip, care se găsește pe site-ul primăriei (primariatoplita.ro), după care trebuie să-și anunțe solicitarea de a li se distribui alimente și la numărul de telefon 0266/34.11.33 (Poliția municipiului Toplița).

Ulterior, o echipă din cadrul Direcției de Asistență Socială se va deplasa la aceste persoane și li se vor comunica modalitatea prin care se vor asigura alimentele sau medicamentele. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.