Adolescent de 16 ani, căutat în amenajarea hidrotehnică de la baza lacului de acumulare Zetea | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 2 decembrie 2023
Home » Societate » Adolescent de 16 ani, căutat în amenajarea hidrotehnică de la baza lacului de acumulare Zetea
Adolescent de 16 ani, căutat în amenajarea hidrotehnică de la baza lacului de acumulare Zetea

Adolescent de 16 ani, căutat în amenajarea hidrotehnică de la baza lacului de acumulare Zetea

Pompierii harghiteni, ajutați de personal scafandru din cadrul Serviciului Salvamont Odorheiu Secuiesc, au început, în această dimineață, căutarea unui tânăr de 16, dat dispărut de aseară.

IPJ Harghita precizează că duminică seara, în jurul orei 19:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc au fost sesizați cu privire la faptul că minorul Abran Balint, de 16 ani, din localitatea Izvoare, a plecat voluntar, în cursul aceleiași zile, la pescuit pe malul râului Târnava, sub barajul de acumulare Zetea și nu a mai revenit la domiciliu.

Cum nu a fost găsit până astăzi, căutările au fost începute și de pompierii harghiteni. ISU „Oltul” Harghita precizează că acestea se fac la amenajarea hidrotehnică de la baza lacului de acumulare Zetea. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială complexă de primă intervenție și o barcă, fiind alertat și Serviciul Salvamont Odorheiu Secuiesc, care va interveni cu personal scafandru.

Semnalmentele tânărului dispărut: aproximativ 160 cm înălțime, ochi căprui, 60-65 kg, constituție atletică, păr negru.

Persoanele care pot oferi date și informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție. (L.C.)

Update: ISU „Oltul” Harghita precizează că în urma căutărilor, tânărul a fost găsit și scos la suprafață, însă, din nefericire, decedat.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.