Accidentat grav, după a căzut cu un utilaj de excavare într-o râpă de aproximativ 10 metri | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 12 iunie 2024
Home » Societate » Accidentat grav, după a căzut cu un utilaj de excavare într-o râpă de aproximativ 10 metri
Accidentat grav, după a căzut cu un utilaj de excavare într-o râpă de aproximativ 10 metri

Accidentat grav, după a căzut cu un utilaj de excavare într-o râpă de aproximativ 10 metri

Un bărbat de 40 de ani, din comuna Sândominic, a suferit răni grave, ieri, după ce s-a răsturnat, pe raza orașului Bălan, cu un utilaj de excavare într-o râpă adâncă de  aproximativ 10 metri.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, bărbatul efectua lucrări de excavaţie la terenul pe care deţine o căsuţă de vacanţă, în zona Szép din partea de nord a orașului Bălan, iar la un moment dat a căzut cu utilajul într-o râpă de aproximativ 10 metri, fiind prins sub autovehicul.

Conform Biroului de presă din cadrul ISU „Oltul” Harghita, la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Punctului de lucru Bălan, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanță Județean Harghita. Victima a fost scoasă de sub utilaj, suferind multiple leziuni, traumatisme şi fracturi, după care a fost preluată de personalul de pe ambulanță și transportată la Spitalul Judeţean de Urgență Miercurea Ciuc, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. (Șt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.