Accident mortal pe DN 12, în Lunca de Sus | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 6 decembrie 2023
Home » Societate » Accident mortal pe DN 12, în Lunca de Sus
Accident mortal pe DN 12, în Lunca de Sus

Accident mortal pe DN 12, în Lunca de Sus

Buștenii dintr-un camion au căzut peste o femeie de 38 de ani și peste un autoturism

Un accident care s-a produs pe raza localității Lunca de Sus s-a soldat cu decesul unei femei și rănirea altor două persoane, printre care și un copil de 4 ani.

Potrivit biroului de presă al IPJ Harghita, după ce un autoturism s-a oprit în fața unui magazin, în afara părții carosabile, femeia, din Lunca de Jos, s-a dat jos din mașină. În acest moment, din sens opus venea un camion, încărcat cu material lemnos. Buștenii s-au desprins și au căzut peste femeie și autoturism.

Femeia de 38 de ani a decedat, iar un tânăr de 20 de ani și un copil de 4 ani au fost răniți.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltul” al județului Harghita, la fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului Miercurea Ciuc, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială complexă de primă intervenție, o ambulanță SMURD și 2 ambulanțe SAJ. Copilul și tânărul au fost accidentați ușor, fiind transportați la spital de către echipajele de ambulanță.

Conform IPJ Harghita, în continuare se fac cercetări pentru a se stabili cauza desprinderii buștenilor, care poate fi de natură tehnică, având în vedere că puntea din spate este ruptă sau neasigurarea corespunzătoare a încărcăturii. Se cubează inclusiv materialul lemnos, cu organele silvice.  (L.C.)

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.