Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

La trecerea dintre aniFocuri de artificii organizate în centrul localităţilor | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 5 mai 2024
Home » Timp Liber »
La trecerea dintre ani
Focuri de artificii organizate în centrul localităţilor
<h5><i>La trecerea dintre ani</i></h5>Focuri de artificii organizate în centrul localităţilor

La trecerea dintre ani
Focuri de artificii organizate în centrul localităţilor

În mai multe localităţi din judeţ, autorităţile publice locale au pregătit focuri de artificii pentru a întâmpina Noul An.

Astfel, Primăria municipiului Miercurea-Ciuc a informat că OUG 90/2023 include o excepţie pentru sărbătorile de Revelion. „În conformitate cu aceasta, în acest an, în noaptea de Revelion, în Miercurea-Ciuc va fi muzică de stradă cu DJ, iar la miezul nopţii vor avea loc focuri de artificii pentru a întâmpina Anul Nou. În loc de focuri de artificii, municipalitatea a luat în considerare un spectacol de lumini şi un spectacol cu lasere, dar costul acestora ar fi semnificativ mai mare decât cel al focurilor de artificii de 20.000 de lei. Prin urmare, primăria solicită înţelegerea proprietarilor de animale de companie şi îi invită pe toţi cei care doresc să sărbătorească în noaptea de Revelion în centrul oraşului!”, au arătat reprezentanţii Primăriei Miercurea-Ciuc.

În municipiul Topliţa, autorităţile anunţă „o noutate spectaculoasă pentru finalul acestui an!”. „În noaptea dintre ani, centrul oraşului Topliţa va fi luminat de un foc de artificii impresionant, pentru a sărbători împreună trecerea în noul an! Veniţi cu toţii să ne bucurăm de acest moment magic şi să întâmpinăm împreună 2024 cu entuziasm şi bucurie! Vă aşteptăm cu drag să fim împreună în această seară memorabilă!”, au scris pe pagina de socializare reprezentanţii Primăriei municipiului Topliţa.

Şi în oraşul Bălan a fost anunţat la miezul nopţii un foc de artificii. „Cu toate că anul 2023 a fost plin de provocări şi am avut multe investiţii importante, suntem bucuroşi să vă anunţăm că vom continua tradiţia de a sărbători împreună trecerea dintre ani. Vă invităm cu drag să vă alăturaţi în centrul oraşului pentru a marca acest moment festiv cu un foc de artificii care, deşi modest, sperăm să aducă lumină şi speranţă în inimile tuturor. Să întâmpinăm noul an cu bucurie şi optimism! Ne vedem în centrul oraşului Bălan, la ora 23:50, pentru a număra împreună ultimele momente ale anului 2023 şi a saluta cu entuziasm anul 2024. Vă aşteptăm cu drag pentru a împărtăşi împreună bucuria acestei sărbători şi pentru a ne uni în speranţa unui an mai bun”, a anunţat pe pagina oficială a Primăriei Bălan primarul oraşului, Gheorghe Iojiban.

În Tulgheş, autorităţile fac la rândul lor o „invitaţie de nerefuzat”. „În ultimii ani a devenit o tradiţie ca la Tulgheş să petrecem împreună trecerea dintre ani. Un spectacol de excepţie oferit de către Primăria comunei Tulgheş: interpreţi valoroşi, sunet, lumini, vin fiert cu arome colorate, spectacol pirotehnic, toate ingredientele pentru o seară de distracţie şi voie bună!”, se anunţă pe pagina de socializare a Primăriei Tulgheş.

La Tulgheş, petrecerea de Revelion în aer liber va începe la ora 22:00, iar invitate vor fi interpretele Iuliana Bucur Roman şi Alina Ceuca. De asemenea, cei prezenţi vor avea posibilitatea de a participa gratuit la Tombola Revelionului. (Şt. P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.