5 TRENDURI INEDITE pentru încălțămintea feminină | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 8 decembrie 2023
Home » Societate » 5 TRENDURI INEDITE pentru încălțămintea feminină
5 TRENDURI INEDITE pentru încălțămintea feminină

5 TRENDURI INEDITE pentru încălțămintea feminină

Trendurile în materie de pantofi, ghete, botine sau cizme se schimbă drastic de la an la an, iar marii designeri din industria modei nu rămân în urmă cu noutățile. Lansările acestora, ce au loc în întreaga lume, reprezintă o nouă generație de încălțăminte feminină, demnă de a genera o adevărată pasiune și isterie în rândul doamnelor și domnișoarelor.

Designerii marilor case de modă propun modele de încălțări inedite, îndrăznețe, și „out of the box”, care provoacă femeile din întreaga lume să fie originale, îndrăznețe și să iasă din tipare. În prezent, fie că este vorba despre încălțări de primăvară/vară, fie despre cele pentru sezonul toamnă/iarnă, niciunui model nu-i lipsesc culorile țipătoare, paietele, penele, bijuteriile și pietrele.

Ce spun trendurile despre pantofii de dame?

1. Pantofi argintii

Argintiul este o mică vedetă atunci când vine vorba despre încălțări. Pantofii argintii pot fi asortați la orice, de la colanți opaci, până la blugi, fuste colorate ori jachete oversize. Avantajul culorii metalului greu este faptul că are o subtilitate și o eleganță originală, pe care alte culori nu o au.

Pantofii argintii sunt alegerea perfectă pentru o seară în oraș (se recomandă varianta lucioasă), dar și pentru o zi de muncă (varianta mată), dacă ești îndeajuns de curajoasă să încerci un asemenea stil îndrăzneț.

2. Cizme până la coapse

Cizmele înalte au oferit întotdeauna un aspect inedit unei ținute, iar, în prezent, designerii au făcut un update în ceea ce le privește. Au schimbat materialul, trecând la piele lucioasă și vinilin lăcuit, iar în cazul culorilor, nuanțele merg de la albastru deschis, spre exemplu, până la burgundy intens, oferind un efect vizual de impact.

Cizmele de acest gen nu se mai poartă de mult doar în varianta clasică de negru sau maro și, cu toate că s-au schimbat radical culorile, încălțările nu și-au pierdut aerul cizelat și sofisticat. Se potrivesc perfect la o fustă mini, un colant sexy sau o pereche de blugi skinny.

3. Botinele colorate

Dacă vrei să ieși din tipar, poți încerca botinele colorate. În prezent, există numeroase modele în culori tari, precum roșu, galben, mov, etc. și poți verifica aici ce nuanțe sunt în trend și ce model ți s-ar potrivi mai bine, în funcție de preferințele și articolele vestimentare pe care le ai.

Botinele sunt unele dintre cele mai în vogă încălțări pentru sezonul rece, iar odată cu trecerea timpului, acestea nu se demodează, ci, din contră, evoluează și apar tot mai multe modele îndrăznețe, colorate, sexy sau casual.

4. Pantofii roșii

Deși nu mai sunt chiar o noutate, pantofii roșii continuă să reprezinte o provocare pentru femei, deoarece multe dintre ele încă nu au avut curajul să poarte o pereche cu o nuanță aprinsă, care iese în evidență în orice împrejurare.

Totuși, de ce este această culoare atât de populară? Pentru că are o natură complexă – roșul poate fi atât îndrăzneț și provocator (când este combinat cu o estetică curajoasă), cât și neutru (când este combinat cu nuanțe mai discrete).

5. Pantofi transparenți

Se consideră că pantofii transparenți sunt originali prin simplitate, fără să manifeste agresivitate sau disperare, și pe cât sunt de simpli, pe atât sunt de unici prin aspectul deosebit. Sunt alegerea ideală pentru rochiile de seară și se potrivesc perfect atât la o cele nude, cât și la una în culori tari, precum roșu sau verde.

Pantofii transparenți sunt genul de încălțări care merg bine cu absolut orice culoare, pentru că sunt neutri, dar este nevoie de puțină îndrăzneală pentru a-i purta, pentru că nu au un aspect tocmai obișnuit.

În concluzie, cu o pereche de pantofi ce ies din tipare, poți da personalitatea și celei mai simple ținute. Important este să nu-ți fie frică să încerci un stil nou! (P)

Sursa foto: shutterstock.com

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.