Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

5 mai, Miercurea Ciuc: Maratonul Sănătăţii | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 12 aprilie 2024
Home » Sport » 5 mai, Miercurea Ciuc: Maratonul Sănătăţii
5 mai, Miercurea Ciuc: Maratonul Sănătăţii

5 mai, Miercurea Ciuc: Maratonul Sănătăţii

Săptămâna viitoare se va desfăşura a 38-a ediţie de vară a Maratonului „Sănătăţii – Pro Europa”, competiţie organizată de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret (DJST) Harghita, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi.

Startul maratonului va avea loc pe 5 mai, la ora 10:00, din faţa Şcolii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” din Miercurea Ciuc. Traseul măsoară aproximativ 6 km, iar de pe strada Patinoarului, concurenţii vor intra pe strada Braşovului şi se vor întoarce la benzinăria LukOil, sosirea având loc în curtea patinoarului.

Organizatorii maratonului precizează că la competiţie pot participa atât sportivi legitimaţi, cât şi sportivi nelegitimaţi, aceştia putându-se înscrie la sediul DJST în perioada 2-4 mai, între orele 09:00 şi 16:00; de asemenea, cei care doresc să participe la maraton se pot înscrie şi în ziua concursului, între 08:00 şi 09:45.

Concurenţii clasaţi pe primele trei locuri (atât la masculin, cât şi la feminin), la fiecare categorie de vârstă vor fi premiaţi de către organizatori şi sponsori cu diplome şi medalii, iar câştigătorilor în clasamentul open li se vor acorda şi câte o cupă.

Ca în fiecare an, se vor acorda şi o serie de premii pentru: familia cea mai numeroasă; participantul sosit de la cea mai mare distanţă; pentru cel mai tânăr, respectiv mai în vârstă participant şi participantă. (Liviu Câmpean)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.