Ideea de teambuilding a devenit, în ultimii ani, tot mai populară în companiile mari, dar și în grupurile restrânse de muncă. Dacă, în tradiția românească, socializarea colectivă se limita, în trecut, doar la întâlniri cu colegii la o bere, după orele de program, acum, conceptul de dezvoltare a spiritului de echipă s-a extins către mini vacanțe pentru toți angajații, organizate în zilele libere. Acest gen de socializareeste o ocazie excelentă de a consolida relațiile, de a dezvolta abilități de comunicare și de a crea amintiri memorabile.
În grupuri, oportunitatea de a lucra în echipă, de a afișa caracterul competitiv, într-un mediu plin cu provocări, care vă pune în valoare spiritul de haiduc, este perfectă pentru a suda legăturile dintre colegii.
Iată câteva dintre cele mai cool idei de teambuilding, care pot aduce un plus de adrenalină și camaraderie în echipă.
Aventură în natură
Natura este mediul perfect pentru dezvoltarea abilităților de haiduc și cultivarea spiritului de echipă. Pregătirile pentru un team building în natură încep la PENNY, cu provizii de hrană și băuturi menite să vă mențină activi, să vă hidrateze și să vă potolească nevoile primare. Gustările sărate și cele dulci, care astâmpără foamea pe moment, asigurând doza optimă de energie și proviziile de ingrediente pentru grătare sau gătit în aer liber sunt esențiale.
Cumpărați carne de cea mai bună calitate, mirodenii pentru baiț, legume pentru tocănițe tradiționale la tuci, cât mai multă apă și bere răcoritoare pentru momentele de relaxare. Iar cel mai bun sortiment de bere care se potrivește de minune bărbaților adevărați, pasionați de aventură în natură, este gama Haiduc, marcă proprie PENNY, relansată într-o nouă rețetă, cu ingrediente 100% românești, care păstrează tradiția. Aceasta se găsește la raft într-un nou ambalaj pe care vei regăsi simbolul TripluRO (3RO), ceea ce înseamnă că îndeplinește cele 3 condiții esențiale: areingredientul principal provenit din România, este procesată și ambalată în țara noastră.
Iar pentru ca provocarea să fie cu adevărat haiducească, includeți în programul de activități construirea unui adăpostși orientarea în teren necunoscut. De asemenea, puteți accesa trasee de aventură și escalada, cu diverse grade de dificultate, care testează curajul, încrederea și coordonarea în echipă.
Excursie de pescuit
Un alt gen de team building, care implică mai multă relaxare, dezvoltarea răbdării și a gândirii strategice în echipă, este o escapadă la pescuit, cu colegii. Timpul petrecut împreună vă ajută să vă cunoașteți mai bine prin intermediul discuțiilor lungi și să creați legături mai profunde.
De asemenea, acest gen de activitate dezvoltă spiritul competitiv. Puteți încinge un grătar unde să frigeți peștii pentru a pregăti o saramură delicioasă sau să gătiți o plachie delicioasă la tuci. O masă pregătită cu resurse procurate de voi înșivă este cu atât mai gustoasă.
Pentru cei care preferă friptura, asigurați-vă provizii de carne fragedă, frigărui, mici suculenți și cârnați aromați, pe care să îi aruncați pe grătar și să serviți alături de legume coapte pe jar, precum vinete, ardei gras, ceapă și roșii. La mici și cârnați merge o bere Haiduc de la PENNY, creată în 4 sortimente, după rețete românești tradiționale, care țin cont de gusturile și preferințele românilor. O bogăție de bere din hameiprovenit din Transilvania, care îi conferă o aromă și tărie echilibrată, apă izvorâtă din Harghita –Valea Uzului și malț din orz provenit din Câmpia Bărăganului, care completează rețeta distinctă șirevigorantă.
Provocare de gătit pe echipe
Activitatea de gătit împreună este extrem de creativă și influențează consolidarea relațiilor într-un mod plăcut. Împărțiți-vă pe echipe și lansați-vă provocarea de a găti diferite rețete tradiționale în stilul propriu, care vă testează abilitățile culinare și ingeniozitatea în bucătărie. Gătitul pe echipe dezvoltă comunicarea între colegi și vă oferă ocazia de a vă învăța unii pe ceilalți trucuri culinare, în timp ce vă puteți distra purtând discuții amuzante sau cântând.
Pentru a adăuga și un strop de adrenalină, lansați concursuri de gătit cu timp limită, care vă provoacă să comunicați eficient, să vă coordonați rapid și să vă păstrați calmul pentru a crea combinațiile de ingrediente corecte astfel încât să obțineți gustul desăvârșit al preparatelor.
La final, vă veți bucura savurând preparatele pregătite în echipă, alături de berea Haiduc preferată. Aceasta se găsește în magazinele PENNY pe tot parcursul anului, în 4 sortimente diferite de tărie și gust: Haiduc Blond, o bere blondă lejeră, cu 5% alcool și gust dulceag, Haiduc Brun, cu o nuanță bogată de chihlimbar închis, textură catifelată și 7% alcool, Haiduc Puternic cu o aromă robustă și cea mai mare concentrație de alcool din gamă – 7,2%, și Haiduc fără alcool, o bereblondă răcoritoare.
Bucurați-vă de clipele petrecute împreună și profitați de această ocazie pentru a îmbunătăți comunicarea și relațiile în echipă. Astfel veți reuși să creați o atmosferă de lucru mai plăcută și productivă.
Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY.