Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

4 aspecte de care să ții cont când să îți alegi pantofii pentru nuntă | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 26 februarie 2024
Home » Societate » 4 aspecte de care să ții cont când să îți alegi pantofii pentru nuntă
4 aspecte de care să ții cont când să îți alegi pantofii pentru nuntă

4 aspecte de care să ții cont când să îți alegi pantofii pentru nuntă

Organizarea nunții este un proces lung, obositor, dar, în același timp, frumos. În afară de alegerile elegante pe care plănuiești să le faci, este, de asemenea, important să te simți confortabil la nuntă. Iar pantofii sunt o parte esențială când vine vorba de acest aspect. Nimeni nu își dorește picioare umflate sau dureroase într-un moment așa special.

Iată 4 aspecte de care să ții cont când îți alegi pantofii de mireasă:

1. Modelul și culoarea rochiei de mireasă și a accesorilor

Rochia și pantofii tăi de mireasă trebuie să se potrivească pentru a-ți crea un look de nuntă complet. Vrei să fie elegant și practic. Pentru a obține aspectul dorit, cumpără mai întâi rochia. E mai ușor să cumperi după pantofi decât viceversa.

Rochia ta este cel mai important element pe care ar trebui să îl iei în considerare înainte de toate. Accesoriile pe care le alegi sunt, de asemenea, detaliile care fac diferența atunci când vine vorba de alegerea pantofilor potriviți.

  • De obicei, culoarea pantofilor de mireasă ar trebui să fie în armonie cu cea a rochiei de mireasă.
  • Ia în considerare dacă pantofii vor fi vizibili sub rochie sau nu. Dacă nu se văd, poți pune mai mult accent pe confort decât pe frumusețe.
  • Gândește-te cât de bine se potrivește stilul tău de rochie de mireasă cu tipul de pantof la care te gândești.
  • Unele stiluri de pantofi vor scoate în evidență rochia, în timp ce altele ar putea să atragă atenția mult prea mult. Dacă ai o rochie mai scurtă, pantofii îți pot accesoriza rochia adăugând culoare, glamour și strălucire look-ului tău. Sau pot încărca rochia dacă alegi perechea greșită.
  • Unele rochii arată incredibil cu sandale cu toc subțire de la The5thelement.ro, altele cu pantofi. Să nu uităm de noua tendință de a purta încălțăminte sport.

2. Înălțimea tocurilor

Poate ești obsedată de tocuri. Și te înțelegem! Acestea îți evidențiază picioarele superbe și te fac să te simți super cool și încrezătoare!

Cu toate acestea, nu întotdeauna poți opta pentru tocuri înalte din diverse motive: înălțimea partenerului, eveniment, cât de mult trebuie să stai în picioare și altele.

Prin urmare, trebuie să iei în considerare trei înălțimi: a tocului, a ta și a mirelui.

3. Locația evenimentului

Unde are loc nunta este un aspect foarte important pentru a cumpăra pantofii potriviți. Dacă ai o nuntă pe plajă, atunci renunță la tocuri pentru niște sandale simple, dacă este într-o zonă rurală, alege o talpă ortopedică. Atenție însă la cele care se petrec într-o grădină deoarece trebuie să ai în vederea grosimea tocurilor, dar și la înălțimea acestora.

5. O pereche de rezervă

După cum ar spune zicala „Mai bine la bal decât la spital!”, așa și aici: „Mai bine cu pantofi decât desculță!”. Nu vrei surprize neplăcute în timpul evenimentului sau, mai rău, în toiul petrecerii. Prin urmare, ar trebui să ai pantofi de rezervă la tine. Nu este nevoie să îi cumperi noi. Ia la tine ceva ce ai deja acasă. Important este să te simți confortabil și să se potrivească bine cu rochia ta.

În cele din urmă, indiferent ce alegere faci, asigură-te că te fac să te simți frumoasă și plină de încredere!

Sursa foto: unsplash.com

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.