Zeci de pompieri militari și civili au intervenit pentru stingerea unui puternic incendiu izbucnit la o casă de locuit | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 5 decembrie 2022
Home » Societate » Zeci de pompieri militari și civili au intervenit pentru stingerea unui puternic incendiu izbucnit la o casă de locuit
Zeci de pompieri militari și civili au intervenit pentru stingerea unui puternic incendiu izbucnit la o casă de locuit

Zeci de pompieri militari și civili au intervenit pentru stingerea unui puternic incendiu izbucnit la o casă de locuit

Un număr de 65 de pompieri militari și civili din cadrul Detașamentului Gheorgheni și SVSU Lăzarea, Joseni, Ciumani, Remetea și Ditrău, cu 9 autospeciale de stingere, au intervenit aseară pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o casă de locuit din comuna Lăzarea.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltul” al județului Harghita, incendiul a fost anunțat ieri, la ora 17:44, iar intervenția a durat timp de 2 ore.

Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic produs de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

În urma incendiului au ars: acoperișul casei, al centralei termice și al garajului, pe o suprafață de aproximativ 130 mp, un autoturism și diverse scule pentru reparații auto.  De asemenea, s-au degradat mobilierul și electrocasnice din casă.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.