Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Victimele accidentului de astăzi, dintre Racu și Mădăraș: doi bărbați, de 57 și 21 de ani, și o femeie de 30 de ani | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 27 mai 2024
Home » Societate » Victimele accidentului de astăzi, dintre Racu și Mădăraș: doi bărbați, de 57 și 21 de ani, și o femeie de 30 de ani
Victimele accidentului de astăzi, dintre Racu și Mădăraș: doi bărbați, de 57 și 21 de ani, și o femeie de 30 de ani

Victimele accidentului de astăzi, dintre Racu și Mădăraș: doi bărbați, de 57 și 21 de ani, și o femeie de 30 de ani

În această dimineață, în jurul orei 9:45, pe drumul european 578, între Racu și Mădăraș, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme care circulau din sensuri opuse.

Potrivit IPJ Harghita, unul dintre autoturisme era condus de un bărbat de 34 de ani. Acesta, însoțit de un tânăr de 21 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul care circula dinspre Mădăraș spre Miercurea-Ciuc. În cel de al doilea autovehicul se afla șoferul, un bărbat de 57 de ani, și doi pasageri – un bărbat de 68 de ani și o femeie de 30 de ani – toți trei din Sândominic.

În urma impactului, șoferul celui de-al doilea autovehicul, femeia pasageră în mașina acestuia și pasagerul din primul autoturism au suferit vătămări corporale, fiind preluați de către ambulanță și transportați la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conform sursei citate, ambii șoferi au fost testați alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.